Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 70 / / 0
kurwa człowieku, alprowe horrory w jakości full HD to standard na odstawce. Ja miałem chyba najbardziej przejebane sny w życiu na Coldach z alpry. Pierwsze 3 noce aż strach kurwa spać iść. No przejebane i jeszcze tak się ciągną, jak huj. Proste - odstawka w dzień odstawka w nocy %-D 24h bejbi.
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
czyli jednym slowem jak ktos lubi bad tripy i lubi sie bac...to cos dla niego :) ja znowu raczej mialem piekne realistyczne sny a po odstawce nie spalem nic
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
Nie no straszne jak skurwysyn, no ale prawda fajne. Jak najlepszy film w jakimś super 3D. Do tego dziś wziąłem 1mg więc zabawa pewnie będzie się ciągnąć %-D

Zrobię sobie chyba maraton Breaking Bad czy jakiegoś innego serialu :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 734 / 6 / 0
ej jak lekarz pierwszy mnie raz widzial i dal 2 paki klonow dwujek na 2 miesiace....to jak mu powiem ze dzialaja tylko kilka godz i musze zjesc rano i na wieczor to pewnie przepisze 4 pakiety na 2 miechy plus moze jakas alpre nie??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / / 0
nie wiem zależy, moja lekarka potrafiła pisać mały bloczek recept 'na zapas' i ni huja chyba nie wiedziała co to jest a jest rodzinnym.. no cóż, chyba nie uważała na tym wykładzie :]
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Alpre dostaniesz jak powiesz, ze masz napady lekowe, niepokoj itp. a jak probowales brac dodatkowy klonazepam na to zasypiales i byles nie do uzycia ale pozniej kilka dni bylo dobrze.
Zaden lekarz ani cpun nie uwierzy, ze klon dziala tylko kilka godzin - uzna ze dziala ile powinien a ty nie czujesz, opowiadasz swiadomie lub nie probojac wyszarpac dzialke.
Powiedz, ze te napady byly zawsze tylko kiedys wystepowaly rzadko itp. a teraz nie wyrabiasz.
Dostaniesz klonow i alpry.
Witaj w moim swiecie Neo, tylko zastanow sie czy dobra pigulke wybierasz, jedna jest fioletowa, druga biala.
Jak obie sa biale to jestes w dupie, bo tylko cpunom daja Xanax 2mg.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 2 razy.
luminal_100
  • / / 0
W piątek wysepiłem pierwszy raz benzo (neurol0.25mg) i wczoraj zjadłem 15 tab i nic specjalnego po nim nie było tolerka zerowa ale do trama to bardzo dobre połączenie :-) wydaje mi się że gdybym zjadł tyle klonów to bym zajebany chodził okropnie
  • 338 / 1 / 0
ja rozwinę - jebnął byś i 30 jedynek i dalej pizdy jak chuj by nie było, to nie do tego służy i nie daje takich efektów. Dla ludzi którzy ich oczekują i mają smaka się w coś wjebać polecam gbl.
luminal_100
  • / / 0
Nie oczekiwałem niewiadomo czego typu bomba okropna itp. Tylko żeby mnie uspokoiło i żeby polepszysz samopoczucie a zadziałało wręcz odwrotnie chodziłem w nerwach pobudzony dziwne to trochę.,dopiero jak wziąłem trama to robotę zrobiła na sto,%
  • 3309 / 21 / 0
@tutis88

http://pl.wikipedia.org/wiki/Benzodiaze ... radoksalne
Może to występować przy zjedzeniu zbyt dużej dawki. 15 tabletek na pierwszy raz to wyjątkowo dużo!
sqrt(666)
Zablokowany
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.