Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 70 / / 0
kurwa człowieku, alprowe horrory w jakości full HD to standard na odstawce. Ja miałem chyba najbardziej przejebane sny w życiu na Coldach z alpry. Pierwsze 3 noce aż strach kurwa spać iść. No przejebane i jeszcze tak się ciągną, jak huj. Proste - odstawka w dzień odstawka w nocy %-D 24h bejbi.
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
czyli jednym slowem jak ktos lubi bad tripy i lubi sie bac...to cos dla niego :) ja znowu raczej mialem piekne realistyczne sny a po odstawce nie spalem nic
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
Nie no straszne jak skurwysyn, no ale prawda fajne. Jak najlepszy film w jakimś super 3D. Do tego dziś wziąłem 1mg więc zabawa pewnie będzie się ciągnąć %-D

Zrobię sobie chyba maraton Breaking Bad czy jakiegoś innego serialu :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 734 / 6 / 0
ej jak lekarz pierwszy mnie raz widzial i dal 2 paki klonow dwujek na 2 miesiace....to jak mu powiem ze dzialaja tylko kilka godz i musze zjesc rano i na wieczor to pewnie przepisze 4 pakiety na 2 miechy plus moze jakas alpre nie??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / / 0
nie wiem zależy, moja lekarka potrafiła pisać mały bloczek recept 'na zapas' i ni huja chyba nie wiedziała co to jest a jest rodzinnym.. no cóż, chyba nie uważała na tym wykładzie :]
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Alpre dostaniesz jak powiesz, ze masz napady lekowe, niepokoj itp. a jak probowales brac dodatkowy klonazepam na to zasypiales i byles nie do uzycia ale pozniej kilka dni bylo dobrze.
Zaden lekarz ani cpun nie uwierzy, ze klon dziala tylko kilka godzin - uzna ze dziala ile powinien a ty nie czujesz, opowiadasz swiadomie lub nie probojac wyszarpac dzialke.
Powiedz, ze te napady byly zawsze tylko kiedys wystepowaly rzadko itp. a teraz nie wyrabiasz.
Dostaniesz klonow i alpry.
Witaj w moim swiecie Neo, tylko zastanow sie czy dobra pigulke wybierasz, jedna jest fioletowa, druga biala.
Jak obie sa biale to jestes w dupie, bo tylko cpunom daja Xanax 2mg.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 2 razy.
luminal_100
  • / / 0
W piątek wysepiłem pierwszy raz benzo (neurol0.25mg) i wczoraj zjadłem 15 tab i nic specjalnego po nim nie było tolerka zerowa ale do trama to bardzo dobre połączenie :-) wydaje mi się że gdybym zjadł tyle klonów to bym zajebany chodził okropnie
  • 338 / 1 / 0
ja rozwinę - jebnął byś i 30 jedynek i dalej pizdy jak chuj by nie było, to nie do tego służy i nie daje takich efektów. Dla ludzi którzy ich oczekują i mają smaka się w coś wjebać polecam gbl.
luminal_100
  • / / 0
Nie oczekiwałem niewiadomo czego typu bomba okropna itp. Tylko żeby mnie uspokoiło i żeby polepszysz samopoczucie a zadziałało wręcz odwrotnie chodziłem w nerwach pobudzony dziwne to trochę.,dopiero jak wziąłem trama to robotę zrobiła na sto,%
  • 3309 / 21 / 0
@tutis88

http://pl.wikipedia.org/wiki/Benzodiaze ... radoksalne
Może to występować przy zjedzeniu zbyt dużej dawki. 15 tabletek na pierwszy raz to wyjątkowo dużo!
sqrt(666)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.