Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
25 sierpnia 2024nCuX pisze:
@GabTre96 ile masz lat, że cię rodzice ubezwłasnowolnili i jak do tego doszło?
Mam 28 lat. Rodzice ubezwłasnowolnili mnie przez ostre ćpanie, związek z dealerem , nieostrożne kontakty z mężczyznami. Eh... za dużo by gadać.
  • 1788 / 244 / 0
:(
  • 112 / 18 / 0
GabTre96

Moim zdaniem powinnaś być teraz, bardzo cierpliwa i zaufanie w rodzinie, wiesz mi, bardzo wolno się odbudowuje to trwa nieraz latami. Nie możesz teraz nadwyrężyć ich zaufania.
Z dużego jesteś miasta, małego ?
Wszystko da się wyprostować tylko potrzeba czasu i cierpliwości
  • 19 / 2 / 0
Z Konina. Teraz jestem w szpitalu psychiatrycznym i wyszedł mi fałszywie pozytywny test na dragi (mefedron) , ale co ciekawe ostro leciałam na benzo na Clonie i mi nie wyszedł. Rodzice urwali kontakt i powiedzieli że mam sobie znaleźć ośrodek , bo do domu nie wpuszczą ćpuna. I nie odbierają rozmów, smsów. Matka zablokowała mnie na fejsie. Takie mam relacje obecnie
  • 2664 / 560 / 0
@GabTre96 Sorry, ale jeśli rzeczywiście dawałaś dupy za ketony to ja im się zupełnie nie dziwię. To już jest przekroczenie granicy.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 248 / 84 / 0
@Vetulani44
Coś w tym jest, chociaż staram się nikogo nie oceniać. Zawsze mówiłam, że choćbym była nie niewiadomo jakim głodzie w życiu bym się nie puściła za towar. Ja osobiście nie mogłabym po tym spojrzeć na siebie w lustrze, ale każdy jest inny 🤷🏻‍♀️
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Za towar nigdy się nie puściłam. Co innego pod wpływem , ale to tylko z dwoma było. I nigdy nie zdradziłam chłopaka z nikim. Co innego tamci uje. Jak byłam w związku , to nigdy nie miałam tak , że za towar się upokorzyć. Nie... Ja tylko jak byłam wolna to miałam tamte kontakty seksualne.

scalono - detronizator

Ale to też nie za towar. Pod wpływem niestety , ale tylko jak byliśmy ostro nafukani. Ale to zwykle też pod wpływem innych używek. Ale żeby nie było offtopu
  • 130 / 19 / 0
@GabTre96 rodzice cię ubezwlasnowolnili żeby potem zostawić cię samą sobie? Jaki to ma w ogóle sens. Równie dobrze mogli cię po prostu wyrzucić z domu i o tobie zapomnieć.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.