Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2024nCuX pisze: @GabTre96 ile masz lat, że cię rodzice ubezwłasnowolnili i jak do tego doszło?
Moim zdaniem powinnaś być teraz, bardzo cierpliwa i zaufanie w rodzinie, wiesz mi, bardzo wolno się odbudowuje to trwa nieraz latami. Nie możesz teraz nadwyrężyć ich zaufania.
Z dużego jesteś miasta, małego ?
Wszystko da się wyprostować tylko potrzeba czasu i cierpliwości
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Coś w tym jest, chociaż staram się nikogo nie oceniać. Zawsze mówiłam, że choćbym była nie niewiadomo jakim głodzie w życiu bym się nie puściła za towar. Ja osobiście nie mogłabym po tym spojrzeć na siebie w lustrze, ale każdy jest inny
scalono - detronizator
Ale to też nie za towar. Pod wpływem niestety , ale tylko jak byliśmy ostro nafukani. Ale to zwykle też pod wpływem innych używek. Ale żeby nie było offtopu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.