Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2024nCuX pisze: @GabTre96 ile masz lat, że cię rodzice ubezwłasnowolnili i jak do tego doszło?
Moim zdaniem powinnaś być teraz, bardzo cierpliwa i zaufanie w rodzinie, wiesz mi, bardzo wolno się odbudowuje to trwa nieraz latami. Nie możesz teraz nadwyrężyć ich zaufania.
Z dużego jesteś miasta, małego ?
Wszystko da się wyprostować tylko potrzeba czasu i cierpliwości
Coś w tym jest, chociaż staram się nikogo nie oceniać. Zawsze mówiłam, że choćbym była nie niewiadomo jakim głodzie w życiu bym się nie puściła za towar. Ja osobiście nie mogłabym po tym spojrzeć na siebie w lustrze, ale każdy jest inny
scalono - detronizator
Ale to też nie za towar. Pod wpływem niestety , ale tylko jak byliśmy ostro nafukani. Ale to zwykle też pod wpływem innych używek. Ale żeby nie było offtopu
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.