Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2024nCuX pisze: @GabTre96 ile masz lat, że cię rodzice ubezwłasnowolnili i jak do tego doszło?
Moim zdaniem powinnaś być teraz, bardzo cierpliwa i zaufanie w rodzinie, wiesz mi, bardzo wolno się odbudowuje to trwa nieraz latami. Nie możesz teraz nadwyrężyć ich zaufania.
Z dużego jesteś miasta, małego ?
Wszystko da się wyprostować tylko potrzeba czasu i cierpliwości
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Coś w tym jest, chociaż staram się nikogo nie oceniać. Zawsze mówiłam, że choćbym była nie niewiadomo jakim głodzie w życiu bym się nie puściła za towar. Ja osobiście nie mogłabym po tym spojrzeć na siebie w lustrze, ale każdy jest inny
scalono - detronizator
Ale to też nie za towar. Pod wpływem niestety , ale tylko jak byliśmy ostro nafukani. Ale to zwykle też pod wpływem innych używek. Ale żeby nie było offtopu
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.