Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 588 / 81 / 0
450mg kody+4mg klona
i ogolnie kurwa benzo+opio sa super
Jestem dość trudny.
  • 143 / 22 / 0
@furyofpatientman
niestety u mnie z 300mg kody i 4mg klona zle sie skonczylo, miedzy innymi powstaniem tego watku :)))
Nie ma że za mocno %-D
  • 974 / 81 / 0
zolpidem z rana? Dla mnie brzmi to abstrakcyjnie, ale jeśli to prawda, to ok.
  • 4 / / 0
tak na co dzień to absolutnie mój main alko + benzo, alkohol raczej niskoprocentowy bo przy mocniejszym mimo przeogromnej tolerki bywam bezsensownie agresywny, ale tak raczej pasywnie. Dlatego zrezygnowałem z czegoś powyżej 10% i benzo przy pierwszych kilku nieprzyjemnych akcjach, nie ma co pajacować.

Gdzieś na wypad imprezowy no to podkład w sumie z 200 zmrożonej, lub dwie do piwa sztuk chuj tam ile wjedzie no i coś stimowego, dobry wład, strzał z kota, ketrel też chętnie czy prega.

Astralnie tak to grzyby zdecydowanie lepiej niz LSD na mnie działa no i czas działania, albo homet
  • 7 / 2 / 0
tutaj kolega @Djshh ukradl mi pomysl, poniewaz moj ranking taki sam z malymi roznicami w samym odczuwaniu mixow
MDMA+2CB
kodeina+alprazolam - ledwo z autobusu wysiadlem, a spacer do domu tez do latwych nie nalezal (zwlaszcza ze moja tolerancja byla zerowa...)
DXM+N2O - pamiec praktycznie ucieta, ledwo moment inhalacji N2O kojarze, ale pamietam ze bylo zajebiscie

teraz jeden mix na ktory wyczekuje to oxy z alprą :))
  • 143 / 22 / 0
Dzis mordy stestowalem genialnego mixa o ktorym nie wiem czemu jest tak malo:
(Tolerancja na opio jakos do 300/400mg kody dziennie)

piwko i pol godziny pozniej jakies0.3/0.4g skuna a godzine pozniej jakos 55mg morfiny. MIX GENIALNY
Nie ma że za mocno %-D
  • 12589 / 2437 / 0
Czyli bierzesz ekwiwalent prawie 600 mg kodeiny mając tolerancję na 300-400 mg - do tego jeszcze z alkoholem. Niby nie są to jeszcze dawki poważnie zagrażające życiu, ale nie znasz dnia ani godziny.

Ja wolałem odwrotnie - opio na czysto, a dopiero później 1 piwo i palenie. Opio wzięte pod wpływem alkoholu / marihuany działało na mnie "nieczysto".
  • 227 / 77 / 0
Mój wykaz ulubionych mixów prezentuje się tak:
kokaina + alkohol(wódka)
mj + alpra/klon
mj + alpra + koda
4mmc + alpra/klon
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Benzo + alkohol + Skun- Bardzo dobry mix (wlasnie jest w tej chwili testowany xD Bardzo przyjemny benzochil, z naciskiem ma opio, Pamietajcie o kolejnoci : najlpierw palimy botem pijemy👏

czyli jaka kolejnosc? benzo po jaraniu czy przed?
  • 21 / 3 / 0
Ja uwielbiam, zarzucilem sobie 4,5 mg Xanax,0.8 mg zioła w wapo i pije słabe drinki. Mój ulubiony stan. Polecam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.