Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 6 / 0
Dzięki za odpowiedź, nie daje mi to spokoju bo boję się o to, niby szukałem na necie informacji czy faktycznie psychiatra powiadamia o leczeniu i nic takiego nie znalazłem boję się jeszcze trochę jak to będzie przy jolejnych padaniach na prawko bo weszło tę internetowe konto pacjenta
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
  • 6 / / 0
Nikt nie ma dostępu do Twojej dokumentacji oprócz Twojego psychiatry. Nawet lekarz rodzinny nie zobaczy, że się leczysz.

Ja chodziłem przez pół roku do psychiatry i miałem w tym czasie 2 kontrolę z ZUSu, trochę się ich obawiałem, bo nie wykupywałem recept, się okazało, że nawet w ZUSie nie wiedzą nic więcej, niz to co jest na zwolnieniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.