Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
W końcu przestałem to żłopać, i jak mnie metadon usypiał na stojąco, to kawa z dwóch łyżeczek dawała super kopa.
Ale na metadon z klonem nie było chuja, mogłem zasnąć na hexenowej fazie.
Zazwyczaj wystarczy kofeina, ale wystarczy sobie wyobrazić moment, kiedy się (nieszcześliwie) ugrzałeś, a musisz się wyspać jutro przed ważnym wydarzeniem. Noddy powstrzymane, ale ze snu nici :/
A co do poskromienia to energetyki, kawa powinno pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 czerwca 2018JanBreivik2 pisze: Prysznic i na miasto albo chociaż zajęcie inne niż macintosh albo yung lean na słuchawkach i "o kurwa jakie to życie jest złeee"
22 czerwca 2018UJebany pisze: Przecież nodding to najlepsze co może byc, ale nie za silny tylko taki jak przysypiamy włącza sie ''film'' i za pare minut sie budzimy.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
04 lipca 2018RekreacyjnyHarry pisze: A tak serio, to jest przyjemne dopóki jeden z domowników drze sie zebys przyszedl
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.