Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
W końcu przestałem to żłopać, i jak mnie metadon usypiał na stojąco, to kawa z dwóch łyżeczek dawała super kopa.
Ale na metadon z klonem nie było chuja, mogłem zasnąć na hexenowej fazie.
Zazwyczaj wystarczy kofeina, ale wystarczy sobie wyobrazić moment, kiedy się (nieszcześliwie) ugrzałeś, a musisz się wyspać jutro przed ważnym wydarzeniem. Noddy powstrzymane, ale ze snu nici :/
A co do poskromienia to energetyki, kawa powinno pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 czerwca 2018JanBreivik2 pisze: Prysznic i na miasto albo chociaż zajęcie inne niż macintosh albo yung lean na słuchawkach i "o kurwa jakie to życie jest złeee"
22 czerwca 2018UJebany pisze: Przecież nodding to najlepsze co może byc, ale nie za silny tylko taki jak przysypiamy włącza sie ''film'' i za pare minut sie budzimy.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
04 lipca 2018RekreacyjnyHarry pisze: A tak serio, to jest przyjemne dopóki jeden z domowników drze sie zebys przyszedl
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.