Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Zdarzało mi się próbować różnych substancji, niektóre po razie (np. BHC, klonazepam, gałka), inne sezonowo systematycznie (np. DXM, 2C-E, MXE). (Zdaje się, że łącznie próbowałem dwudziestu jeden różnych substancji, o ile o którejś nie zapomniałem)
Jedyne używki, które stosuję w miarę systematycznie to herbata, kawa, alkohol, mj, czyli klasyczny zestaw używek znacznej części społeczeństwa.
To raczej nie czyni mnie politoksykomanem, a jedynie osobą ciekawą swojego mózgu. W każdym razie dawno niczego nie testowałem i od jakiegoś czasu zadowalam się klasycznym zestawem. Nie wykluczam kolejnych doświadczeń, ale na to trzeba czasu, pieniędzy i warunków.
"...wolnymi ich uformowałem i wolni będą, aż wpadną w niewolę własną."
  • 5774 / 1184 / 43
Ha ha właśnie myślałem czy jest taki dział na forum, bo miałem go zakładać.
Ja też codziennie na bani. Cały czas na czymś.Najczęściej alko, ale zarzucam wszystko : grzyby, fete, koks, jenken (bez przesady), i jaram cały czas. Jestem z tych co nie umieją żyć na trzeźwo a na bani wszystko ogarniają.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 721 / 3 / 0
Na zmianę opiaty z amfetaminą, ciekawe jak długo dam radę tak funkcjonować :-)
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1188 / 5 / 0
W sumie to można powiedzieć, że jestem małym politoksykomanem, brałam już prawie wszystko, począwszy od stymulantów, przez słabsze psychodeliki, w których mam najmniejsze doświadczenia, aż po depresanty, głównie w których teraz siedzę. kodeina, benzodiazepiny, alkohol, GBL. Jakoś bardzo mi to nie przeszkadza, po prostu lubię różnorodność. ;)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
politoksykomanka jak cholera :-/ najcześciejwyglada to tak:
-ćpasz?
-tak, a co masz?
zresztą jak u połowy użytkowników tego forum.

Dołącz ankiete
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 5774 / 1184 / 43
Ankietę typu : bierzesz jedną substancję, ( góra dwie) czy zarzucasz co leci, prychając przy tym jak koń z wścieklizną. Ale musiałem być naćpany, skoro chciałem założyć ten temat, skoro ja go założyłem...
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013 przez london5, łącznie zmieniany 2 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 210 / 12 / 0
dokladnie o cos takiego mi chodzi
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 3206 / 176 / 0
Dopiero teraz przeczytałem ten temat.

Fatmorgan, jesteś mną.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 298 / 0
alkoholik opiatowiec jaracz ziela i wielki fan sajko zgłasza się :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 321 / 3 / 0
walę wszystko co się da
od kanna po klej
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.