Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pozdr i nie palcie tyle !
Leć do ogólnego może kardologa jak nie chcesz psychiatry i proszków co jeszcze bardziej cię wjebią. Pozdro i 3M się to jest do ogarnięcia. Ogranicz trochę palenie, znajdź jakieś hobby ( prócz odurzania się )
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Byłem dziś zmulony trochę, więc jakąś 1h przed wysiłkiem wziąłem suplement w którym było w 1 caps: 250mg of caffeine, and a blend of: cocoa bromine, cayenne, EGCG green tea extract, L-Phenylalanine, Yerba Mate Leaf, green coffee bean extract, NADH, and Jaborandi.
(nie chciało mi sie tego tlumaczyc :) )
W sumie to było trochę głupotą, bo rano piłem srednio mocną kawę, ale po tym am zajebiście cięzko składa mi się mysli w calosc. Serce też gorzej pracuje, przynajmniej mi sie tak wydaje
Może jakiś dobry i ogarnięty człowiek mi powie, co było powodem tych moich omdleń i czy to trzeba jakoś leczyć ;)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
niedlugo zaczne sie bawic UR-144. jezeli palilem zielsko przez 5 lat codziennie i bez problemu odstawilem z dnia na dzien bez zadnych objawow uzaleznienia (tylko problem z zasypianiem ale nie bezsennosc!) to z tym tez po np. 2-tygodniowym ciagu nie powinienem miec problemu, prawda?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.