Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pozdr i nie palcie tyle !
Leć do ogólnego może kardologa jak nie chcesz psychiatry i proszków co jeszcze bardziej cię wjebią. Pozdro i 3M się to jest do ogarnięcia. Ogranicz trochę palenie, znajdź jakieś hobby ( prócz odurzania się )
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Byłem dziś zmulony trochę, więc jakąś 1h przed wysiłkiem wziąłem suplement w którym było w 1 caps: 250mg of caffeine, and a blend of: cocoa bromine, cayenne, EGCG green tea extract, L-Phenylalanine, Yerba Mate Leaf, green coffee bean extract, NADH, and Jaborandi.
(nie chciało mi sie tego tlumaczyc :) )
W sumie to było trochę głupotą, bo rano piłem srednio mocną kawę, ale po tym am zajebiście cięzko składa mi się mysli w calosc. Serce też gorzej pracuje, przynajmniej mi sie tak wydaje
Może jakiś dobry i ogarnięty człowiek mi powie, co było powodem tych moich omdleń i czy to trzeba jakoś leczyć ;)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
niedlugo zaczne sie bawic UR-144. jezeli palilem zielsko przez 5 lat codziennie i bez problemu odstawilem z dnia na dzien bez zadnych objawow uzaleznienia (tylko problem z zasypianiem ale nie bezsennosc!) to z tym tez po np. 2-tygodniowym ciagu nie powinienem miec problemu, prawda?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.