Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pozdr i nie palcie tyle !
Leć do ogólnego może kardologa jak nie chcesz psychiatry i proszków co jeszcze bardziej cię wjebią. Pozdro i 3M się to jest do ogarnięcia. Ogranicz trochę palenie, znajdź jakieś hobby ( prócz odurzania się )
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Byłem dziś zmulony trochę, więc jakąś 1h przed wysiłkiem wziąłem suplement w którym było w 1 caps: 250mg of caffeine, and a blend of: cocoa bromine, cayenne, EGCG green tea extract, L-Phenylalanine, Yerba Mate Leaf, green coffee bean extract, NADH, and Jaborandi.
(nie chciało mi sie tego tlumaczyc :) )
W sumie to było trochę głupotą, bo rano piłem srednio mocną kawę, ale po tym am zajebiście cięzko składa mi się mysli w calosc. Serce też gorzej pracuje, przynajmniej mi sie tak wydaje
Może jakiś dobry i ogarnięty człowiek mi powie, co było powodem tych moich omdleń i czy to trzeba jakoś leczyć ;)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
niedlugo zaczne sie bawic UR-144. jezeli palilem zielsko przez 5 lat codziennie i bez problemu odstawilem z dnia na dzien bez zadnych objawow uzaleznienia (tylko problem z zasypianiem ale nie bezsennosc!) to z tym tez po np. 2-tygodniowym ciagu nie powinienem miec problemu, prawda?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.