Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pozdr i nie palcie tyle !
Leć do ogólnego może kardologa jak nie chcesz psychiatry i proszków co jeszcze bardziej cię wjebią. Pozdro i 3M się to jest do ogarnięcia. Ogranicz trochę palenie, znajdź jakieś hobby ( prócz odurzania się )
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Byłem dziś zmulony trochę, więc jakąś 1h przed wysiłkiem wziąłem suplement w którym było w 1 caps: 250mg of caffeine, and a blend of: cocoa bromine, cayenne, EGCG green tea extract, L-Phenylalanine, Yerba Mate Leaf, green coffee bean extract, NADH, and Jaborandi.
(nie chciało mi sie tego tlumaczyc :) )
W sumie to było trochę głupotą, bo rano piłem srednio mocną kawę, ale po tym am zajebiście cięzko składa mi się mysli w calosc. Serce też gorzej pracuje, przynajmniej mi sie tak wydaje
Może jakiś dobry i ogarnięty człowiek mi powie, co było powodem tych moich omdleń i czy to trzeba jakoś leczyć ;)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
niedlugo zaczne sie bawic UR-144. jezeli palilem zielsko przez 5 lat codziennie i bez problemu odstawilem z dnia na dzien bez zadnych objawow uzaleznienia (tylko problem z zasypianiem ale nie bezsennosc!) to z tym tez po np. 2-tygodniowym ciagu nie powinienem miec problemu, prawda?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.