Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 57 / 0
450mg DXM. Będziesz porządnie znieczulony.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 355 / / 0
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 155 / 3 / 0
lse292 pisze:
Kokaina
benzokaina dziala tak samo jak kokaina,jesli o znieczulenie miejscowe chodzi.
i jest duzo tansza :-)
  • 355 / / 0
fiziumiziu pisze:
lse292 pisze:
Kokaina
benzokaina dziala tak samo jak kokaina,jesli o znieczulenie miejscowe chodzi.
i jest duzo tansza :-)
W tym przypadku znieczulenie bylo by polaczeniem milego z porzytecznym
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 16 / 1 / 0
Pal zielsko, zawsze najlepiej pomaga ;]
  • 232 / 8 / 0
idź do dentysty,
  • 239 / 45 / 0
walczylem z tym problemem ostatnio, bo odwlekalem go jak sie tylko dalo. skonczylo sie an tym ze po 8h tortur w pracy (nie moglem sie urwac wczesniej) wracalem tramwajem na takim wkurwieniu ze ludzie sie przesiadali do innej czesci. (zalowo wiem)
w domu probowalem wszystkich metod domowych tj. alkohol, ziolko, sen - nic nie pomagalo. ostatecznie przylozylem sobie lod i przynioslo to chwilowa ulge. ogolnie dalo mi to nauczke i dbam znacznie bardziej o chrupaki (poropierdalalm je otwieraniem browarow). sproboj lod - ale to wyjscie dorazne bo bol powroci w koncu.
dentysta chuj ale sie przydaje czasem. czekaja mnie 2 kanalowe :/
  • 3309 / 21 / 0
No ja dbam o zęby, a mimo tego mam tak słabe, że nie mogę jeść normalnego chleba, bo mi się łamią na skórce :scared: Został chleb tostowy i bułki hamburgerowe. Niedawno zdecydowałem się zjeść ze skórką i właśnie mi się kolejny połamał, ten co teraz mnie boli. Chyba był już robiony kanałowo, ale widocznie nie do końca, bo nie ma bólu jak przy normalnym złamanym zębie, ale mimo wszystko czuć mocno.
  • 574 / 3 / 0
na bol zeba najlepszy jest dentysta i odrobina higeny.
  • 3309 / 21 / 0
Thank you, cpt. Obvious.

Chyba faktycznie masz ciężką bombę, bo post wcześniej pisałem, że dbam o zęby. A to zawiera w sobie higienę, z pewnością dokładniejszą niż u wielu zwykłych osób. Co do porad o dentyście, to mówiłem, że mam dopiero wizytę. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie są takie kolejki, że z bólem to na pogotowie. A na pogotowiu wyrywanko, a nie chcę stracić tego zęba. NFZ dało mniej pieniędzy niż zwykle i darmowych dentystów jest bardzo mało. Nawet jakbym znalazł jakiegoś, to wolę chodzić do tego co zwykle, bo mam uraz po pewnym niemiłym zdarzeniu z lat młodości, więc ciężko mi się przekonać do jakiegoś nowego.

Chyba jedynie przeczytałeś tytuł wątku i na tej podstawie wysnułeś swoją przemyślaną odpowiedź. Zresztą mnie już pomogły pierwsze posty i późniejsze, które coś wnosiły do tematu. Ja już sprawę mam załatwioną, Antidol mi pomaga w kryzysowych momentach. Tak więc dzięki za pomoc, może komuś też się przyda ten wątek. Im więcej tu będzie syfu, tym mniej jest na to szans.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.