a i raz w wieku 11 lat znalazlem samarke z czyms zielonym, to sie malo co nie zesralem ze strachu, bo to przeciez ZLO SZATAN DIABEU.
i ogolnie jakies dziwne wynalazki typu ciagniecie mocno za spodnie w bok 30 sekund i puszczanie i ramiona same do gory ci szly (trudno to wytlumaczyc bez demonstracji.), albo sciskanie zyly przy nadgarsrku i puszczanie aby poczuc ciepla krew. dzialo sie. 8-)
Ach te dzieci.
Słone paluszki też byly palone.
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
Też w te same wakacje paliłem pierwszego papierosa zajumanego ojcu.
Za ucieczkę z lekcji religi w podstawówce dostaliśmy od nauczycielki skakanką złożoną na cztery, każdy płakał, nie było kozaka, a zamiast religi w 3-4klasie podstawówki byliśmy nad rzeczką i paliliśmy papierosy.
Skręty z melisy paliłem jak żarłem dużo dexa
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Kilogramami szła tabaka na lekcjach w podstawówce, co często kończyło się przyjaźnią z kibelkiem. Jeżeli jej nie było, to robiło się tzw. KWAS, przez zmieszanie oranżadki sypkiej, pieprzu, soli, chilli, potem do nosa. Zarzucało się kapsułki wypełnione cukrem (kumpel stwierdził po tym, że w końcu widzi jaki kolorowy jest świat. Oj było jeszcze wiele akcji...
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
i walenie do nosa takich cukierków wapiennych, ale to było 100 lat temu ....
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.