a i raz w wieku 11 lat znalazlem samarke z czyms zielonym, to sie malo co nie zesralem ze strachu, bo to przeciez ZLO SZATAN DIABEU.
i ogolnie jakies dziwne wynalazki typu ciagniecie mocno za spodnie w bok 30 sekund i puszczanie i ramiona same do gory ci szly (trudno to wytlumaczyc bez demonstracji.), albo sciskanie zyly przy nadgarsrku i puszczanie aby poczuc ciepla krew. dzialo sie. 8-)
Ach te dzieci.
Słone paluszki też byly palone.
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
Też w te same wakacje paliłem pierwszego papierosa zajumanego ojcu.
Za ucieczkę z lekcji religi w podstawówce dostaliśmy od nauczycielki skakanką złożoną na cztery, każdy płakał, nie było kozaka, a zamiast religi w 3-4klasie podstawówki byliśmy nad rzeczką i paliliśmy papierosy.
Skręty z melisy paliłem jak żarłem dużo dexa
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Kilogramami szła tabaka na lekcjach w podstawówce, co często kończyło się przyjaźnią z kibelkiem. Jeżeli jej nie było, to robiło się tzw. KWAS, przez zmieszanie oranżadki sypkiej, pieprzu, soli, chilli, potem do nosa. Zarzucało się kapsułki wypełnione cukrem (kumpel stwierdził po tym, że w końcu widzi jaki kolorowy jest świat. Oj było jeszcze wiele akcji...
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
i walenie do nosa takich cukierków wapiennych, ale to było 100 lat temu ....
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.