a i raz w wieku 11 lat znalazlem samarke z czyms zielonym, to sie malo co nie zesralem ze strachu, bo to przeciez ZLO SZATAN DIABEU.
i ogolnie jakies dziwne wynalazki typu ciagniecie mocno za spodnie w bok 30 sekund i puszczanie i ramiona same do gory ci szly (trudno to wytlumaczyc bez demonstracji.), albo sciskanie zyly przy nadgarsrku i puszczanie aby poczuc ciepla krew. dzialo sie. 8-)
Ach te dzieci.
Słone paluszki też byly palone.
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
Też w te same wakacje paliłem pierwszego papierosa zajumanego ojcu.
Za ucieczkę z lekcji religi w podstawówce dostaliśmy od nauczycielki skakanką złożoną na cztery, każdy płakał, nie było kozaka, a zamiast religi w 3-4klasie podstawówki byliśmy nad rzeczką i paliliśmy papierosy.
Skręty z melisy paliłem jak żarłem dużo dexa
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Kilogramami szła tabaka na lekcjach w podstawówce, co często kończyło się przyjaźnią z kibelkiem. Jeżeli jej nie było, to robiło się tzw. KWAS, przez zmieszanie oranżadki sypkiej, pieprzu, soli, chilli, potem do nosa. Zarzucało się kapsułki wypełnione cukrem (kumpel stwierdził po tym, że w końcu widzi jaki kolorowy jest świat. Oj było jeszcze wiele akcji...
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
i walenie do nosa takich cukierków wapiennych, ale to było 100 lat temu ....
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.