Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
kucasz, 40 razy glebokie oddychanie, dmuchniecie na reke i wziuuu

a i raz w wieku 11 lat znalazlem samarke z czyms zielonym, to sie malo co nie zesralem ze strachu, bo to przeciez ZLO SZATAN DIABEU.

i ogolnie jakies dziwne wynalazki typu ciagniecie mocno za spodnie w bok 30 sekund i puszczanie i ramiona same do gory ci szly (trudno to wytlumaczyc bez demonstracji.), albo sciskanie zyly przy nadgarsrku i puszczanie aby poczuc ciepla krew. dzialo sie. 8-)
  • 672 / 127 / 0
blackout tzw, czyli wlasnie kucanie, glebokie oddechy, wstanie, ktos na szyje naciskal i utrata przytomnosci. krecenie sie w kolko i kto najdluzej i chodzenie "jak pijany", bo skoro tka chodzisz to jestes pijany. teraz tez jestem ale si w kolko nei krecilem
  • 174 / 3 / 0
W jeden wieczór z chłopakami wypaliliśmy ok 15 blantów z suszonego rabarbaru owiniętego w papier toaletowy. %-D

Ach te dzieci.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / / 0
2-3 klasa szkoły podstawowej > palenie słonych paluszków
  • 1169 / 17 / 0
Skręty z herbaty to i Ja paliłem w podstawówce :D
Słone paluszki też byly palone.
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
  • 195 / 1 / 0
W 1-2 klasie szkoły podstawowej z sąsiadką i ziomkiem jeździliśmy rowerami na taką polną drogę i paliliśmy łodygę słomy :D
Też w te same wakacje paliłem pierwszego papierosa zajumanego ojcu.
Za ucieczkę z lekcji religi w podstawówce dostaliśmy od nauczycielki skakanką złożoną na cztery, każdy płakał, nie było kozaka, a zamiast religi w 3-4klasie podstawówki byliśmy nad rzeczką i paliliśmy papierosy.
Skręty z melisy paliłem jak żarłem dużo dexa %-D Czyli w wieku 21lat.
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 3 / 0
Podobnie u mnie pojawiło się palenie melisy, aczkolwiek z butli :D Nic nie przebije jednak wciągania nosem zawartości tych oto cukierków [ external image ] Gorsze to to niż 2C-E :-)
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 911 / 207 / 1
Nie wierzę, że na prawdę ktoś spoza mojej ekipy też wciągał zozole :-D Za moich czasów to paliło się z kumplami suszone kwiatki ukradzione z klasy, herbatę, łodygę tykwy. Substytutem LIŚCIA konopii do palenia był łubin. To wszystko zawinięte w papier gazetowy i podpisane "GOLD SHOT" :moody:
Kilogramami szła tabaka na lekcjach w podstawówce, co często kończyło się przyjaźnią z kibelkiem. Jeżeli jej nie było, to robiło się tzw. KWAS, przez zmieszanie oranżadki sypkiej, pieprzu, soli, chilli, potem do nosa. Zarzucało się kapsułki wypełnione cukrem (kumpel stwierdził po tym, że w końcu widzi jaki kolorowy jest świat. Oj było jeszcze wiele akcji... :blush:
  • 3854 / 316 / 0
Raz typowi zamiast tabaki, nasypałem do opakowania kawy i napierdalał przez całą lekcję :D
Tzw. Amfetamina junior :-D .
  • 1558 / 18 / 0
skręty z herbaty!!! rox

i walenie do nosa takich cukierków wapiennych, ale to było 100 lat temu ....
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.