Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 2 / 0
alko generalnie nie polecam, chyba ze juz po tej pierwszej fali euforii, inaczej osłabia tą euforyjke. za to mile połechtany byłem po dopaleniu lufy czy dwóch. olbrzymia euforia i zajebisty chillout :D
  • 146 / 3 / 0
Dostać prometazyne czy hydroksyzyne bez recki to w zasadzie żaden problem, zwykle wystarczy tylko 2-3 apteki obejść. :cheesy: Ale jak ktoś ma okazje to polecam sobie skręcić moklobemid i dorzucić do tego citrosept, naprawde składa nieziemsko.
  • 1 / / 0
marihuana bardzo wzmacnia działanie kodeiny tak w dużych jak i niewielkich dawkach. Oprócz tego dobrym sposobem na podniesienie efektywności naszych mikstur relaksacji jest odpowiednia dieta (a raczej jej brak). Jak świat długi i szeroki wiadomo, że na pusty żołądek wszystko lepiej "klepie". Dla tych którzy planują miec jednak żołądek w całości jeszcze przez parę lat mogą zjeśc cos, byle nie bylo w tym tłuszczu który wiąże kodeinę w sobie skracając tym samym czilaucik.

Miłego tripowania życzy
Vincent ;-)
  • 342 / / 0
Wzmacnianie jak najbardziej a szczególnie gdy nieźle skoczy tolerka , ja z początku prawie za każdym razem do kody popijałem browarki zwiekszało i wydłużało mi sedacje. DXM też kilka razy , ale zawsze odczuwałem działanie dexa przy kodeinowej fazce i jakoś mi to nie spasiło , z kotem , no to fakt rewelka , ja zawsze najpierw wrzucałem kota , pozniej walilem kode , pamietam ze za 1 razem wypilem ok 300 mg i byla naprawde niezła masakra , przy kocie koda działa o wiele silniej , no i benzo , za 1 razem przegiolem , najpierw musiałem odespać na fotelu bo niezbyt bylem w sanie wstać ale źle nie było :> Choć w sumie nie wiem czemu ale najlepszą fazke daje mi duza ilosc kody na pusty zoladek , wtedy jest najlepiej hehe :>
  • 394 / 6 / 0
To tak najlepszy jest DXM ok 1 do 5 tabletek wtedy wogóle go nie czuć. czasem sok grejfrutowy/ citrosept dość dobry. hydroksyzyna jest ok (to samo z innymi antyhistaminami 1 czy 2 generacji)
Najlepiej jest wziąć troche kropel fenistilu (niestety drogi (20-30zł); ale najlepsze wzmocnienie antyhistaminami jest po prometazynie 1/4 albo połowa 25mg tabletki jak ktoś lubi to więcej (niestety wiekszość osłabjają działanie kodeiny przyjętej następnego dnia więc żadko z nich kożystam). Jeszcze z metkatem jest zajebiście
Jeszcze mj+koda+dex (opcjonalnie ale lepiej dodać) jest zajebiście ale krótko i mała sedentacja.

A teraz troche nowości mix z bilobilem ginkofarem. koda staje się bardziej stymulacyjna i euforyczna. Deprim+sok z czarnej pożeczki to i mao słabe ale zawsze najlepiej kilta tabletek deprimu+litr pożadnego soku z czarnych pożeczek faza jest zajebiście euforyczna (można dodac dexa ale trzeba uważać). Jeszcze mix z Selegilina (IMAO B na parkinsona dlatego ma duże powinowactwo do dopaminy) to jest nakurwaiacz zajebista euforia dopamina wychodzi przez wszystkie otwory ciała tylko trzeba uważac bo to troche niebezpieczne i nie mieszac z niczym.
Może niedługo spróbuje z lekiem Orungal wyczytałem gdzieś, że wzmacnia.
  • 2 / / 0
Pytanie jak w temacie - w jakiej kolejności brać: bzd, fenobarbital, kodę i hydroksyzynę, żeby zadziałały razem?
rzecz jasna nie zamierzam jeść wszystkiego naraz!!! proszę moderatora o szybkie zatwierdzenie, bo jutro planuję imprezkę hehehe
Uwaga! Użytkownik Nieznana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / / 0
Faktycznie hydroksyzyna działa elegancko, ale 20 mg to mało, ja zarzuciłem 30 i myślę, że mogłem 40 nawet. Dość długo wchodzi, warto poczekać godzinkę, dwie po zarzuceniu. I naprawdę dało radę to dostać bez recki, chyba ich z tego procha nie rozliczają jakoś zbyt restrykcyjnie.

Zauważyliście, że im ładniejsza aptekarka tym chętniej idzie na rękę? ;-) Żartuje ofkors, zapewne chodzi o wiek i doświadczenie, stara umie rozpoznać ćpuna :-D
  • 348 / 4 / 0
Co lepsze, hydro czy prometazyna?
A jakbym miał moklobemid to jeszcze do tego dorzucać prometazyne?
  • 983 / 16 / 0
Ja dorzucam głównie na nieswędzenie więc dwie sztuki 25mg difki.
Moklo mam ustabilizowany poziom we krwi, biorę 450mg dziennie, czasami razem z difą łykam jeszcze jedną tabletkę moklobemidu.
  • 348 / 4 / 0
bzd, a z jakiego leku korzystasz jeśli chodzi o moklobemid ?

Ja zwykle zarzucam 25 mg difki (1 sztuke) przynajmniej 1,5h-2h przed kodą, więcej mg to chyba by mnie ululało za bardzo.
Szczególnie że po peak'u fazy dorzucam klony/alprę. ^_^

Dzisiaj pójdzie na bank koda bo trza mandat zapłacić i jeszcze deszcz i zimno napierdala :-I
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.