Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 2 / 0
alko generalnie nie polecam, chyba ze juz po tej pierwszej fali euforii, inaczej osłabia tą euforyjke. za to mile połechtany byłem po dopaleniu lufy czy dwóch. olbrzymia euforia i zajebisty chillout :D
  • 146 / 3 / 0
Dostać prometazyne czy hydroksyzyne bez recki to w zasadzie żaden problem, zwykle wystarczy tylko 2-3 apteki obejść. :cheesy: Ale jak ktoś ma okazje to polecam sobie skręcić moklobemid i dorzucić do tego citrosept, naprawde składa nieziemsko.
  • 1 / / 0
marihuana bardzo wzmacnia działanie kodeiny tak w dużych jak i niewielkich dawkach. Oprócz tego dobrym sposobem na podniesienie efektywności naszych mikstur relaksacji jest odpowiednia dieta (a raczej jej brak). Jak świat długi i szeroki wiadomo, że na pusty żołądek wszystko lepiej "klepie". Dla tych którzy planują miec jednak żołądek w całości jeszcze przez parę lat mogą zjeśc cos, byle nie bylo w tym tłuszczu który wiąże kodeinę w sobie skracając tym samym czilaucik.

Miłego tripowania życzy
Vincent ;-)
  • 342 / / 0
Wzmacnianie jak najbardziej a szczególnie gdy nieźle skoczy tolerka , ja z początku prawie za każdym razem do kody popijałem browarki zwiekszało i wydłużało mi sedacje. DXM też kilka razy , ale zawsze odczuwałem działanie dexa przy kodeinowej fazce i jakoś mi to nie spasiło , z kotem , no to fakt rewelka , ja zawsze najpierw wrzucałem kota , pozniej walilem kode , pamietam ze za 1 razem wypilem ok 300 mg i byla naprawde niezła masakra , przy kocie koda działa o wiele silniej , no i benzo , za 1 razem przegiolem , najpierw musiałem odespać na fotelu bo niezbyt bylem w sanie wstać ale źle nie było :> Choć w sumie nie wiem czemu ale najlepszą fazke daje mi duza ilosc kody na pusty zoladek , wtedy jest najlepiej hehe :>
  • 394 / 7 / 0
To tak najlepszy jest DXM ok 1 do 5 tabletek wtedy wogóle go nie czuć. czasem sok grejfrutowy/ citrosept dość dobry. hydroksyzyna jest ok (to samo z innymi antyhistaminami 1 czy 2 generacji)
Najlepiej jest wziąć troche kropel fenistilu (niestety drogi (20-30zł); ale najlepsze wzmocnienie antyhistaminami jest po prometazynie 1/4 albo połowa 25mg tabletki jak ktoś lubi to więcej (niestety wiekszość osłabjają działanie kodeiny przyjętej następnego dnia więc żadko z nich kożystam). Jeszcze z metkatem jest zajebiście
Jeszcze mj+koda+dex (opcjonalnie ale lepiej dodać) jest zajebiście ale krótko i mała sedentacja.

A teraz troche nowości mix z bilobilem ginkofarem. koda staje się bardziej stymulacyjna i euforyczna. Deprim+sok z czarnej pożeczki to i mao słabe ale zawsze najlepiej kilta tabletek deprimu+litr pożadnego soku z czarnych pożeczek faza jest zajebiście euforyczna (można dodac dexa ale trzeba uważać). Jeszcze mix z Selegilina (IMAO B na parkinsona dlatego ma duże powinowactwo do dopaminy) to jest nakurwaiacz zajebista euforia dopamina wychodzi przez wszystkie otwory ciała tylko trzeba uważac bo to troche niebezpieczne i nie mieszac z niczym.
Może niedługo spróbuje z lekiem Orungal wyczytałem gdzieś, że wzmacnia.
  • 2 / / 0
Pytanie jak w temacie - w jakiej kolejności brać: bzd, fenobarbital, kodę i hydroksyzynę, żeby zadziałały razem?
rzecz jasna nie zamierzam jeść wszystkiego naraz!!! proszę moderatora o szybkie zatwierdzenie, bo jutro planuję imprezkę hehehe
Uwaga! Użytkownik Nieznana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / / 0
Faktycznie hydroksyzyna działa elegancko, ale 20 mg to mało, ja zarzuciłem 30 i myślę, że mogłem 40 nawet. Dość długo wchodzi, warto poczekać godzinkę, dwie po zarzuceniu. I naprawdę dało radę to dostać bez recki, chyba ich z tego procha nie rozliczają jakoś zbyt restrykcyjnie.

Zauważyliście, że im ładniejsza aptekarka tym chętniej idzie na rękę? ;-) Żartuje ofkors, zapewne chodzi o wiek i doświadczenie, stara umie rozpoznać ćpuna :-D
  • 348 / 4 / 0
Co lepsze, hydro czy prometazyna?
A jakbym miał moklobemid to jeszcze do tego dorzucać prometazyne?
  • 983 / 16 / 0
Ja dorzucam głównie na nieswędzenie więc dwie sztuki 25mg difki.
Moklo mam ustabilizowany poziom we krwi, biorę 450mg dziennie, czasami razem z difą łykam jeszcze jedną tabletkę moklobemidu.
  • 348 / 4 / 0
bzd, a z jakiego leku korzystasz jeśli chodzi o moklobemid ?

Ja zwykle zarzucam 25 mg difki (1 sztuke) przynajmniej 1,5h-2h przed kodą, więcej mg to chyba by mnie ululało za bardzo.
Szczególnie że po peak'u fazy dorzucam klony/alprę. ^_^

Dzisiaj pójdzie na bank koda bo trza mandat zapłacić i jeszcze deszcz i zimno napierdala :-I
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.