hustlin'
piesek nie wiedział już co zrobić, trochę go to z równowagi wyprowadziło, dobrze go wyśmialiśmy bo wtedy cała klasa sie ośmieliła i zobaczyła ze pojazd po piesku to niezła zabawa...
zauważyłem ze ta metoda działa nie tylko w kontaktach z psami (jak chcemy ich wkurwić a nie jak nas trzepią) ale też z różnego rodzaju terapeutami, psychiatrami, psychologami i innego rodzaju pseudo-specami od uzależnień,
trzeba spokojnie, konsekwentnie i do bólu logicznie wytykać ich błędy, wszystkie jakie uda się nam zauważyć,
a takie nieistotne najbardziej ich wkurwiają,
mój ostatni terapeuta (wysyłają mnie do niego na siłę, ale w sumie to lubię bo można człowieka koncertowo wyśmiać i zmieszać z błotem za to co próbuje ci zrobić, za to co robi, szkoda gadać...) wkurwił sie nieziemsko gdy w środku swej jakże uroczej bodkowej opowieści powiedział "I wtedy następuje zwrot o 360 stopni" a ja na to ze o 360 stopni to nie ma sensu i takie zwroty to ja mogę robić i kręcić się w kółko,
a dodam jeszcze ze ten terapeuta to grzejnik który już 25 lat odpału nie tyka, już sie ze mną spotykać nie chce bo pewnie działam na niego tak że w końcu by przygrzał...
pozdro
EDIT: teraz mi się przypomniało ze ja zacznie gadać ze trawa jest hodowana w granulacie, sztucznie, bez gleby (hydroponika) to zapytaj gościa czy je sałatę, bo sałata też niekiedy jest hodowana hydroponiczne,
a i jeszcze możesz powiedzieć ze trawa uszkadza materiał genetyczny na tej samej zasadzie co papierosy, wdychanie spalin i jedzenie z grilla -> wolne rodniki i dioksyny
wiedza chemiczna jest bardzo przydatna w bojach z tymi niedouczonymi matołami,
aż mnie kurwica bierze jak sobie pomyśle o moich wszystkich spotkaniach z nimi
Mianowicie prowadziła je pani E.L. ( o której z resztą na hypku parę osób już pisało, używając jej danych, ale mimo wszystko nie chcę podawać jej nazwiska), i opowiadała tak dzikie historie, że ojapierdole.
Z ciekawszych które pamiętam :
historia dzieciaka który od palenia baki zaczął bić swoją starą, narobił sobie długów na 700 tys zł u mafii, i koniec końców trafił do pierdla.
historia w której pomorski gangster wolfi wydał na panią E.L. wyrok śmierci, a 24 h później został zastrzelony (naiwniejsza część klasy wydała głośne "och" i "ach" :wall: )
jeszcze ciekawsza historia w której pani E.L. bohatersko przejęła 2,5 tony słomy makowej przemycanej w kontenerach
piękne bajki o muhozolu, laniu kwasem, nasączeniu brałnem i innymi rzeczami jarunku.
straszyła przed pigułami - "za 1 razem zawsze rzygasz, jak trafiłeś na UFO to masz 5% szans na przeżycie po jednej"
oczywiście twardo z nią dyskutowałem, próbowałem burzyć każdą uchwyconą bzdurę. Byłem uzbrojony w statystyki umieralności, raport WHO, raporty zdrowia i inne. Oczywiście zakwestionowała, źródło (nawet raportu WHO :nuts: ), statystyki napisałem sobie sam, i jestem "ślepo oddanym mafijnym propagandom o nieszkodliwości narkotyków". Wytknąłem jej parokrotnie oddzielanie np alkoholizmu od narkomanii, przedstawiłem masę dowodów o większej szkodliwości legalnych używek od marihuany, ekstaz dobrej jakości czy lsd. Przedstawiłem jej argumenty za legalizacją. Skracałem ją na każdym możliwym kroku - nie przyznała mi rzecz jasna racji, ale przy rozmowie ze mną wychodziła na idiotkę, i straciła wiele w oczach słuchaczy, i chyba sama mnie doceniła. Po warsztatach sam zostałem by z nią porozmawiać, bez obecności kogoś postronnego : zapytałem jej czy ona wierzy w to co mówi, czy po prostu dostaje gotowe teksty do przekazania. Odpowiedziała mi tylko "każdy może mieć swoje zdanie" i tak się skończyła moja przygoda z "dobrym policjantem"
Po dzisiejszym robię przerwę
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/tajlandia.jpg)
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków
Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/k0lumbijska_marynarka_wojenna.jpg)
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”
Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/25-06-25_narkotyki_05.jpg)
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn
Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.