Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
U mnie zawsze "vladek" śmierdzi chemią (rozpucholem). Ciężko go na raz przyjąć
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Monika dziewczyna bimbrownika pisze:
Masa miala delikatnie slodkawy zapach
Na 90% był to metkatynon.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Takie pytanko: jest u was w ogóle meth? U mnie (Lubuskie) Jakiś czas temu pojawiła się (w lipcu bodaj) i cały czas można kupić, ale cena jest raczej zaporowa - 30zł/100mg (oczywiście im więcej się bierze, tym taniej wychodzi). Wygląda dokładnie tak:

[ external image ]

I fakt, faktem, że taka setka wyjebie człowieka bardziej (i to o wiele) niż '1 giet zajebistej, czystej fety'. No ale ludzie i tak wolą za kupić za trzy dychy sztukę zwykłej fety 'bo jest więcej'. Jest to naprawdę mocny shit i jak dla mnie jest 100x lepszy od zwykłej amfetaminy, no ale meth to niebezpieczna zabawka i wszyscy wiedzą jak może się to skończyć.

Jak się u was sprawy mają?
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ogólnie u mnie na rynku tego nie ma, ale jak ktoś się postara i zna kogo trzeba to znajdzie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
az mi sie przypomnialy niedawne czasy na CZE, kiedy zdarzalo sie tego jesc na nocce grubo ponad 3 setki a pozniej juz sie ledwo ruszałem taka rozkosz, cena wydaje sie normlana, ja placilem za ok 150mg mety 300 koron (40zł), przy gramie jak chcialem wychodzilo cos kolo 1100-1300 (zalezy do dilla) co daje w przeliczeniu na PL ok. 130-160zł
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 437 / 21 / 0
ahael pisze:
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 148 / 13 / 0
Hegemon_Krwawy pisze:
ahael pisze:
Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)
Czasami to trudne, jak ciagle ktos przychodzi i ci posypuje ;/

Btw wlasnie sobie uswiadomilem, ze jeszcze nigdy nie odmowilem jak ktos dawal. Wow, to by bylo cos...
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Ludzie, czy to naprawde jest aż tak przyjemne??? Przyjemniejsze niż dobra pigułka zawierająca powiedzmy 120mg MDMA???
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Inny rodzaj stymulacji - bardziej "kokainowy", chociaż nie do końca(mniej naturalne uczucie szczęścia niż po C). Euforia potężna.. Działa dłużej i same uczucie pierwszego "kopa" jest o wiele przyjemniejsze niż po MDMA. Za to extazy wydaje się bardziej euforyczne i psychodeliczne co przy odpowiednim S&S może dać efekty o wiele przyjemniejsze niż nawet najlepsza kreska metamfetaminy. Tylko traf na "pigułe", która zawiera 120mg MDMA ;] Ja myślałem, że mam dostęp do takich kulek - dopóki nie wciągnołem kreski czystego MDMA
oj dana dana, nie boje się bana
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Tak to jest BARDZO przyjemne. Jadłem MDMA i wyjątkowo mi nie podeszło czułem się jak miękkie pluszowe zwierzątko które pragnie być kochane, pieszczone (a fuj) itd. Po meth czułem się jak dobrze naoliwiona maszyna gotowa do wykonania zadań które sobie wyznaczałem, chłód, poczucie siły, przy większych dawkach czułem się jak bóg, wszechmocny, niezniszczalny.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.