Jean Cocteau
Monika dziewczyna bimbrownika pisze: Masa miala delikatnie slodkawy zapach
[ external image ]
I fakt, faktem, że taka setka wyjebie człowieka bardziej (i to o wiele) niż '1 giet zajebistej, czystej fety'. No ale ludzie i tak wolą za kupić za trzy dychy sztukę zwykłej fety 'bo jest więcej'. Jest to naprawdę mocny shit i jak dla mnie jest 100x lepszy od zwykłej amfetaminy, no ale meth to niebezpieczna zabawka i wszyscy wiedzą jak może się to skończyć.
Jak się u was sprawy mają?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Jean Cocteau
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Hegemon_Krwawy pisze:Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
Btw wlasnie sobie uswiadomilem, ze jeszcze nigdy nie odmowilem jak ktos dawal. Wow, to by bylo cos...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.