Jean Cocteau
Monika dziewczyna bimbrownika pisze: Masa miala delikatnie slodkawy zapach
[ external image ]
I fakt, faktem, że taka setka wyjebie człowieka bardziej (i to o wiele) niż '1 giet zajebistej, czystej fety'. No ale ludzie i tak wolą za kupić za trzy dychy sztukę zwykłej fety 'bo jest więcej'. Jest to naprawdę mocny shit i jak dla mnie jest 100x lepszy od zwykłej amfetaminy, no ale meth to niebezpieczna zabawka i wszyscy wiedzą jak może się to skończyć.
Jak się u was sprawy mają?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Jean Cocteau
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Hegemon_Krwawy pisze:Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
Btw wlasnie sobie uswiadomilem, ze jeszcze nigdy nie odmowilem jak ktos dawal. Wow, to by bylo cos...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.