Jean Cocteau
Monika dziewczyna bimbrownika pisze: Masa miala delikatnie slodkawy zapach
[ external image ]
I fakt, faktem, że taka setka wyjebie człowieka bardziej (i to o wiele) niż '1 giet zajebistej, czystej fety'. No ale ludzie i tak wolą za kupić za trzy dychy sztukę zwykłej fety 'bo jest więcej'. Jest to naprawdę mocny shit i jak dla mnie jest 100x lepszy od zwykłej amfetaminy, no ale meth to niebezpieczna zabawka i wszyscy wiedzą jak może się to skończyć.
Jak się u was sprawy mają?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Jean Cocteau
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Hegemon_Krwawy pisze:Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
Btw wlasnie sobie uswiadomilem, ze jeszcze nigdy nie odmowilem jak ktos dawal. Wow, to by bylo cos...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.