RysiuRonson pisze: jest elo
btw; mam nadzieje ze w przyszlosci moje dzieci takie nie beda
Bardziej w tym, że młodziaki podchwytują takie pierdółki, no i są one charakterystyczne dla pewnych kręgów, a dla innych nie.
Stąd "Wiadomo, ze tacy beda mowili ze nie ryje i jest elo bo nie potrafia na to obiektywnie spojrzec. "
Moim zdaniem poprostu przeczytałeś bez zrozumienia wypowiedź. Moją zresztą też. Ech nie ważne.
mikor pisze: Buahaha qrwa ale zlew... unyxy... oczywiscie z ironia to napisales...... nie?
Norberto pisze: Ryśkowi chyba chodziło o generacje "elo". Elo tu elo tam, daj bucha itp. Całą tą chmare gówniarzy biegającą pod blokiem i drącą pizde "elo hempgru" i grezmolącą "hwdp" z błędem na ścianach. Bande jełopów, którzy jarają święcie wierząc w brak jakichkolwiek skutków palenia dla organizmu.
btw; mam nadzieje ze w przyszlosci moje dzieci takie nie beda
ja pierwszy raz zajralem M.j jak mialem 13 lat a mam 16 i juz biore sieke i pigoly dosyc czesto napewno nie pozwole im sie uzaleznic .
PZDR. Pan muchomor za TEn temat
Acid.
Merida ;-)
sor za orty ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.