Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Ja polecam Rolexy.
[ external image ]
Są zajebiste. Już po jednej było fajnie, a normalnie jem 4-5!
Jedyny minus to to, że kupiłem je w Hamburgu :'( .
  • 849 / 43 / 0
Jakby ktoś zaproponował Ci zakup czerwonych/brązowych trójkątów to się nie zastanawiaj tylko bierz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
dobra wiec znajomy jest od dluzszego czasu w irlandii i mowil ze sa tak zajebsite kola z holandii za 5-10Euro sztuka kupowane normalnie u dila a nie na imprezie! i powiedzial ze jak mu dam zdjecie/nazwe jakiegos konkretnego to tylko kwestia czasu jest zalatwienie tego bo mu dilec powiedzial ze jak bedzie chcial cos specjalnego to ma mu dac zdjecie/nazwe i on to zalatwi. Dlatego zapierdolcie mi jesli mozecie zdjecia jakis zajebistych kolek i moze sie uda je zalatwic...

A jesli chodzi o te koniczynki to wlasnie je moge miec z poznania za 2,70zł przy 100wie - jak kupie 10k to bede mial jakie chce logo na nich podobno z tego co mi mowil ;P
Wiec mowicie ze warto to wziasc? Bym sie mogl z kims zlozyc i by koels wziol wiekszosc a ja pare dla siebie...
Wiec mowicie ze te koniczyny warto i nie sa z syfami/szlifem? Niechce sie na zatruc itp...? One maja chyba bialy kolor nie?

ja sobie wcisnołem zeby sprobowac jakies xtc ale mam wciski ze wezme jakies gowno bede mial pecha i dostane jakiego hujostwa pt: udar mozgu albo cos w tym stylu... :/

PS: Ja sie na tym w ogole nieznam wiec mam typowo lamerskie podejscie a moi znajomi ---> o gitara czesalo to znaczy ze jest zajebsite... wiec z nimi za dlugo nie pogadam.

ostatnio u nas w miejsce byly wisnie brazowe (w takie plamki) mialy w huj szlifu... - spotkaliscie sie z nimi?

PS2: Czy sie różnia te ROLEXY od ŁAPEK? Bo te drugie moge miec... łąpki heyah tesh moge miec ale sa podobne scierwa...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Zdjęcia, nazwy i opisy znajdziesz na pillreports. Jednak prawdopodobieństwo trafienia w tą samą pigułe uważam za mało realne. Bardziej bym się oparł na relacji znajmego lub kupił test
  • 437 / 20 / 0
[quote="LeonardoDaVinci"]
A jesli chodzi o te koniczynki to wlasnie je moge miec z poznania za 2,70zł przy 100wie - jak kupie 10k to bede mial jakie chce logo na nich podobno z tego co mi mowil ;P
Wiec mowicie ze warto to wziasc? Bym sie mogl z kims zlozyc i by koels wziol wiekszosc a ja pare dla siebie...
Wiec mowicie ze te koniczyny warto i nie sa z syfami/szlifem? Niechce sie na zatruc itp...? One maja chyba bialy kolor nie?

ja sobie wcisnołem zeby sprobowac jakies XTC ale mam wciski ze wezme jakies gowno bede mial pecha i dostane jakiego hujostwa pt]

1. Wiesz, mi tamte koniczyny podobały się i odpowiadały, ale nie mogę zagwarantować, że ta partia też taka będzie. Nie znałem ich składu, nie badałem, nie korzystałem z testera, mówię o efektach. Zawsze lepiej sprobować, zanim się weźmie większą ilość.

2. Sprobować warto i moim zdaniem nie ma się co schizować (że niby 'udar mózgu' czy cuś). Po jednorazowym spróbowaniu raczej nie umrzesz, warto się też zawsze popytać kogoś doświadczonego w tej materii. Masy ludzi jedzą garściami nasze polskie kółka na dyskotekach a te 'wypadki przy pracy' to raczej przypadki marginalne. Owszem, ryją beret ale nie od jednorazowej próby tylko od regularnego faszerowania ssię nimi. Tak mi się to przynajmniej widzi.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
[ external image ]

tak wygladaja galy po guzikach ;]
  • 22 / 1 / 0
:-/ ostatnio mam jakies jazdy . myje sie a tu widze ze ze ktos stoi za drzwiami , słysze jakies dziwne odglosy , lub mysle ze ktos ciagle o mnie rozmawia to jest denerwojace .jak mam sobie z tym poradzic przejdzie samo
czy jak bo nie wiem starym o tym nie powiem bo kappa zajebali by mnie ? :-/
Uwaga! Użytkownik melczas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A powiedz jakie dragi bierzesz??? Bo to wygląda jak psychozy poamfetaminowe czy coś takiego..... W każdym razie jakiegoś rodzaju paranoje.
  • 22 / 1 / 0
:(
Nieprzeczytany post autor: melczas »
Gum@ ja czesto biore Sieke i MDMA i jak narazie moge ostawic ale kurwa chce nadal jebac ale juz nie chce
musze jakos to zwalczyc jak moze wiesz jak to napisz mi
Uwaga! Użytkownik melczas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
chce nadal jebac ale juz nie chce
To zdanie jest przeostre 8-(
Jeśli często jebiesz sieke to raczej właśnie od niej. ale na 100% Ci nie powiem bo żadnym specem od tych spraw nie jestem. Co ja mam Ci poradzić że chcesz jebać mąke ale nie chcesz tego co ona za sobą niesie(jeśli dobrze zrozumiałem)......tak to Ci tylko w erze doradzą......
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.