podzielę się, że jak lata temu miałem rzewny nastrój, to przez dwa-trzy tygodnie oporowo chlałem, jarałem z wielkiego bonga aż pękło i - niezwykle ważny element alchemicznego nastroju - oglądałem telewizor. Widziałem takie rzeczy, że się w pale nie mieści. Strongmenów po jakichś miejscowościach, produkcje typu Plebania, gdzie wszyscy mają dałna, niesamowite, nagrywałem to na vhsy, przejebane taśmy - mogę Ci Sieka podesłać jak znów będziesz miał kryzys. Analogowa psychodelia Cię wyleczy, wódę będziesz musiał kupić sam.
ed:
ło rany, jakie ja wścieklaki wtedyż opracowałem, na przykład: sok z czarnej porzeczki, kawa rozpuszczalna, wóda - pycha!
BelialGlow pisze:Qrwa, Ja nie wiem, każdy powie, że opio wyciszają emocje itp., a u Mnie to jakoś niekoniecznie, po kodzie, makiwarze, ostatnio DHC nawet śmierdzącym tramcu robię się taki jakiś sentymentalny
NeverRewarded pisze:Widzę chłopak że masz nieźle namieszane w bani (każdy z nas ma w pewnym stopniu ;)), zamiast wchodzenia z jednego uzależnienia w drugie zainteresuj się przykładowo buddyzmem, medytacją. Na złe Ci to nie wyjdzie, a może pomóc i to bardzo.
x = x
Gwoli ścisłości żeby nie było niejasności - buddyzm traktuję jako filozofię życiową, w żadnym wypadku nie jako religię gdyż w stosunku do wszystkich odczuwam sporą awersję.
Bez offa może ;-)
x = x
chusajn pisze:No ok, ale do tego nie jest potrzebny buddyzm.
x = x
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.