Inna sprawa, że to ocena rośliny z out... Ale coś w tym jest
Zapach zawsze bedzie wychodził: masz wentylacjie: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego: w zal od odmiany.
DonJuan pisze: a czy np 3 samiczki umieszczone w boxie o jak najmniejszej powierzchni ale odpowiedzniej dla niej beda stały w piewnicy czy zapach bedzie wydobywal sie poza drzwi bo tu mam najwiekrzy dylemat np zastosował bym scroga na lowryderach ale nie wiem czy to ma jakis sens? ile wogole bym z tego wyciagna? i co z tym zapachem byscie mi doradzili:(((...
Koleshka chodował w piwnicy miał 10 samic i luzz....
i kiedy najpredzac dawac na outa? po 2-3 tyg na vegu i w srodek maja na dwor? zalezy mi zeby srodek czerwca był juz harv ze wzgledu na nieobecnosc przy spocie...
wysadzajac na outa lepiej wykopac diure i dac mieszanke czy w baniaku jakims albo donicy 2-3 litrowej zakopac całosc? albo w baniku plastikowym 5litrowym podziurawnionym?
Na spocie lepiej wykop dołek i wsyp te 2-3 litry ziemi, niema potrzeby mieshać ją z ziemią ze spota bo i tak on wiele nie urośnie....
A wysadzaj jak jush będzie ładna pogoda, te 2-3 tygodnie spokojnie wystarczą, po tym czasie jush nawet mogą sie pokazać pleflowery-u moich roslin pokazywały sie po niecałym miesiącu....
DonJuan pisze: i co z tym zapachem byscie mi doradzili]
Polecam filtr weglowy. Przy wentylacji boxu doczepiasz pudło wysypane na dnie węglem aktywowanym.
Sprawdzony w praktyce. Zabija większosc zapachu, twoje konopki beda prawie niewyczuwalne.
Załaczam projekt takiegoś filtra.
Np.Extremalny zapach ma ww. tak jak mi kiedys napisałeś]Shakira blondyna pisze: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego
Wie ktos moze czy pokolenie f2 master low-a odziedziczy po rodziacach ceche autofloweringu i niskiego wzrostu???
Jezeli wybierzesz do zapylenia najładniejsze dziewczynki najbardziej odpowiadające ideałowi to masz bardzo duże szanse na to, ze zachowają swoje właściwości.
Ale życze powodzenia!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.