Inna sprawa, że to ocena rośliny z out... Ale coś w tym jest
Zapach zawsze bedzie wychodził: masz wentylacjie: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego: w zal od odmiany.
DonJuan pisze: a czy np 3 samiczki umieszczone w boxie o jak najmniejszej powierzchni ale odpowiedzniej dla niej beda stały w piewnicy czy zapach bedzie wydobywal sie poza drzwi bo tu mam najwiekrzy dylemat np zastosował bym scroga na lowryderach ale nie wiem czy to ma jakis sens? ile wogole bym z tego wyciagna? i co z tym zapachem byscie mi doradzili:(((...
Koleshka chodował w piwnicy miał 10 samic i luzz....
i kiedy najpredzac dawac na outa? po 2-3 tyg na vegu i w srodek maja na dwor? zalezy mi zeby srodek czerwca był juz harv ze wzgledu na nieobecnosc przy spocie...
wysadzajac na outa lepiej wykopac diure i dac mieszanke czy w baniaku jakims albo donicy 2-3 litrowej zakopac całosc? albo w baniku plastikowym 5litrowym podziurawnionym?
Na spocie lepiej wykop dołek i wsyp te 2-3 litry ziemi, niema potrzeby mieshać ją z ziemią ze spota bo i tak on wiele nie urośnie....
A wysadzaj jak jush będzie ładna pogoda, te 2-3 tygodnie spokojnie wystarczą, po tym czasie jush nawet mogą sie pokazać pleflowery-u moich roslin pokazywały sie po niecałym miesiącu....
DonJuan pisze: i co z tym zapachem byscie mi doradzili]
Polecam filtr weglowy. Przy wentylacji boxu doczepiasz pudło wysypane na dnie węglem aktywowanym.
Sprawdzony w praktyce. Zabija większosc zapachu, twoje konopki beda prawie niewyczuwalne.
Załaczam projekt takiegoś filtra.
Np.Extremalny zapach ma ww. tak jak mi kiedys napisałeś]Shakira blondyna pisze: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego
Wie ktos moze czy pokolenie f2 master low-a odziedziczy po rodziacach ceche autofloweringu i niskiego wzrostu???
Jezeli wybierzesz do zapylenia najładniejsze dziewczynki najbardziej odpowiadające ideałowi to masz bardzo duże szanse na to, ze zachowają swoje właściwości.
Ale życze powodzenia!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.