Inna sprawa, że to ocena rośliny z out... Ale coś w tym jest
Zapach zawsze bedzie wychodził: masz wentylacjie: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego: w zal od odmiany.
DonJuan pisze: a czy np 3 samiczki umieszczone w boxie o jak najmniejszej powierzchni ale odpowiedzniej dla niej beda stały w piewnicy czy zapach bedzie wydobywal sie poza drzwi bo tu mam najwiekrzy dylemat np zastosował bym scroga na lowryderach ale nie wiem czy to ma jakis sens? ile wogole bym z tego wyciagna? i co z tym zapachem byscie mi doradzili:(((...
Koleshka chodował w piwnicy miał 10 samic i luzz....
i kiedy najpredzac dawac na outa? po 2-3 tyg na vegu i w srodek maja na dwor? zalezy mi zeby srodek czerwca był juz harv ze wzgledu na nieobecnosc przy spocie...
wysadzajac na outa lepiej wykopac diure i dac mieszanke czy w baniaku jakims albo donicy 2-3 litrowej zakopac całosc? albo w baniku plastikowym 5litrowym podziurawnionym?
Na spocie lepiej wykop dołek i wsyp te 2-3 litry ziemi, niema potrzeby mieshać ją z ziemią ze spota bo i tak on wiele nie urośnie....
A wysadzaj jak jush będzie ładna pogoda, te 2-3 tygodnie spokojnie wystarczą, po tym czasie jush nawet mogą sie pokazać pleflowery-u moich roslin pokazywały sie po niecałym miesiącu....
DonJuan pisze: i co z tym zapachem byscie mi doradzili]
Polecam filtr weglowy. Przy wentylacji boxu doczepiasz pudło wysypane na dnie węglem aktywowanym.
Sprawdzony w praktyce. Zabija większosc zapachu, twoje konopki beda prawie niewyczuwalne.
Załaczam projekt takiegoś filtra.
Np.Extremalny zapach ma ww. tak jak mi kiedys napisałeś]Shakira blondyna pisze: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego
Wie ktos moze czy pokolenie f2 master low-a odziedziczy po rodziacach ceche autofloweringu i niskiego wzrostu???
Jezeli wybierzesz do zapylenia najładniejsze dziewczynki najbardziej odpowiadające ideałowi to masz bardzo duże szanse na to, ze zachowają swoje właściwości.
Ale życze powodzenia!
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/c/c3906b02-67bb-445e-ba76-3570a1889021/no-shit.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250906%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250906T150702Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b02a2921f6f9d381d0ad39d4780d3f6affd3426d4c3e07c6ac719cd7b3c678d4)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/klefedronpruszkowski.jpg)
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu
Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.