1.Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
DonJuan pisze: Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie]1.[/color]Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
DonJuan pisze:2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
Rośnie bardzo mały]3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
[/quote]
Z zapylonego out prawie NIC.
outdoor jak i indoor, mysle ze 20g z krzaka da rade.
Ps:Sory za tak banalne dla was pytania ale ja jestem "poczatkujacy" w tym co robie i kazda wiadomość dlamnie sie liczy kazdy od czegos zaczynał a ze jest to świerze forum bo stare jak wiadomo wygasło to zabardzo jeszcze wiadomosci na nim nie ma
DumDum pisze: Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Ja nazwalem nasiona F2 bo były 2 pokoleniem po tych z banku: Tu nie oznacza to tego samego co F2 po hybrydzie 2 ras.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.