1.Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
DonJuan pisze: Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie]1.[/color]Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
DonJuan pisze:2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
Rośnie bardzo mały]3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
[/quote]
Z zapylonego out prawie NIC.
outdoor jak i indoor, mysle ze 20g z krzaka da rade.
Ps:Sory za tak banalne dla was pytania ale ja jestem "poczatkujacy" w tym co robie i kazda wiadomość dlamnie sie liczy kazdy od czegos zaczynał a ze jest to świerze forum bo stare jak wiadomo wygasło to zabardzo jeszcze wiadomosci na nim nie ma
DumDum pisze: Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Ja nazwalem nasiona F2 bo były 2 pokoleniem po tych z banku: Tu nie oznacza to tego samego co F2 po hybrydzie 2 ras.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.