Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
gaciek pisze:drmengele pisze:Kotanyi - cała, zawsze działa.
No nie wiem, ja zjadłem 6 świeżo zmielonych orzechów i efektu zero(tylko kolega coś wspomniał że oczy mam czerwone). Coż, szukam teraz Kamisu ale tylko zmieloną widzę ciągle :-|
po 10h od gałki, zarzuciłem 450 mg DXM. Trochę lekiej fazy DXM-owej weszło, ale i tak ten wieczór uznałem za nieudany. Następnego dnia obudziłem się nadal z tym lekkim gałkowym odrealnieniem, ale nie czułem się żle, nie bolał mnie brzuch nawet oczy nie były przekrwione, normalnie mogłem funkcjonować, postanowiłem powtórzyć próbę. Tym razem zarzuciłem 7 gałek na raz miedzy 9:15-9:45, teraz jest 15:06 i czuje jedynie to samo co wcześniej lekkie odrealnienie, jakieś drobne zaburzenia percepcji, normalnie mogę funkcjonować.
7 gałek jak na 2 raz to wydaję mi się sporo, z tego co tu wyczytałem, i co teraz ?, czekać na faze z gałki(której może nie być), czy dymać po 2 paczusie Acodinu bo wieczór będzie zepsuty ?.
daredel pisze:12 :wall: gałek muszkatołowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.