Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
gaciek pisze:drmengele pisze:Kotanyi - cała, zawsze działa.
No nie wiem, ja zjadłem 6 świeżo zmielonych orzechów i efektu zero(tylko kolega coś wspomniał że oczy mam czerwone). Coż, szukam teraz Kamisu ale tylko zmieloną widzę ciągle :-|
po 10h od gałki, zarzuciłem 450 mg DXM. Trochę lekiej fazy DXM-owej weszło, ale i tak ten wieczór uznałem za nieudany. Następnego dnia obudziłem się nadal z tym lekkim gałkowym odrealnieniem, ale nie czułem się żle, nie bolał mnie brzuch nawet oczy nie były przekrwione, normalnie mogłem funkcjonować, postanowiłem powtórzyć próbę. Tym razem zarzuciłem 7 gałek na raz miedzy 9:15-9:45, teraz jest 15:06 i czuje jedynie to samo co wcześniej lekkie odrealnienie, jakieś drobne zaburzenia percepcji, normalnie mogę funkcjonować.
7 gałek jak na 2 raz to wydaję mi się sporo, z tego co tu wyczytałem, i co teraz ?, czekać na faze z gałki(której może nie być), czy dymać po 2 paczusie Acodinu bo wieczór będzie zepsuty ?.
daredel pisze:12 :wall: gałek muszkatołowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.