Kupiłem tam bo sporo osób polecało no i cena znaczenia niższa niż u innych , teraz pierdole nie będę oszczędzał paru zł i biorę tylko od tych vendorów co nie robią lipy jak Tamci...
Kolor (jasne kapuczino no taki beżowy w każdym bądź razie) wygląda podobnie jak ten co wcześniej testowałem i zapach też ale smak jest zdecydowanie bardziej łagodniejszy . Zrobiłbym zdjęcie ale mam ostatnie 250mg w woreczku zamknięte a nie umiem tego otworzyć bez rozcinania ;]
Póki co radze sie wstrzymać z zakupem z tego źródła, zobaczymy co odpiszą ;-)
Temu drugiemu pewnie towar zszedł i dostali dostawę (ten chujowy sort), natomiast ciach ma chyba jeszcze ten stary sort (nie sprawdzałem ostatnio) ale kto wie czy niedługo nie będzie też miał tego syfu.
Tak mniej więcej chyba to wygląda...
chyba ;)
p.s. Ten stary dobry sort też był beżowy, miał grudki które ciężko się rozpuszczały.
warn za rozmowe o sklepach od macek
Moze nie rosnie tak szybko jak po ketonach ale jest.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.