Kupiłem tam bo sporo osób polecało no i cena znaczenia niższa niż u innych , teraz pierdole nie będę oszczędzał paru zł i biorę tylko od tych vendorów co nie robią lipy jak Tamci...
Kolor (jasne kapuczino no taki beżowy w każdym bądź razie) wygląda podobnie jak ten co wcześniej testowałem i zapach też ale smak jest zdecydowanie bardziej łagodniejszy . Zrobiłbym zdjęcie ale mam ostatnie 250mg w woreczku zamknięte a nie umiem tego otworzyć bez rozcinania ;]
Póki co radze sie wstrzymać z zakupem z tego źródła, zobaczymy co odpiszą ;-)
Temu drugiemu pewnie towar zszedł i dostali dostawę (ten chujowy sort), natomiast ciach ma chyba jeszcze ten stary sort (nie sprawdzałem ostatnio) ale kto wie czy niedługo nie będzie też miał tego syfu.
Tak mniej więcej chyba to wygląda...
chyba ;)
p.s. Ten stary dobry sort też był beżowy, miał grudki które ciężko się rozpuszczały.
warn za rozmowe o sklepach od macek
Moze nie rosnie tak szybko jak po ketonach ale jest.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.