Kupiłem tam bo sporo osób polecało no i cena znaczenia niższa niż u innych , teraz pierdole nie będę oszczędzał paru zł i biorę tylko od tych vendorów co nie robią lipy jak Tamci...
Kolor (jasne kapuczino no taki beżowy w każdym bądź razie) wygląda podobnie jak ten co wcześniej testowałem i zapach też ale smak jest zdecydowanie bardziej łagodniejszy . Zrobiłbym zdjęcie ale mam ostatnie 250mg w woreczku zamknięte a nie umiem tego otworzyć bez rozcinania ;]
Póki co radze sie wstrzymać z zakupem z tego źródła, zobaczymy co odpiszą ;-)
Temu drugiemu pewnie towar zszedł i dostali dostawę (ten chujowy sort), natomiast ciach ma chyba jeszcze ten stary sort (nie sprawdzałem ostatnio) ale kto wie czy niedługo nie będzie też miał tego syfu.
Tak mniej więcej chyba to wygląda...
chyba ;)
p.s. Ten stary dobry sort też był beżowy, miał grudki które ciężko się rozpuszczały.
warn za rozmowe o sklepach od macek
Moze nie rosnie tak szybko jak po ketonach ale jest.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.