Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś próbował? Bo szukam czegoś co się nadaje do pracy tak jak mdpv, czyli nie rozwala źrenic, pomaga się skupić, trochę pobudza. Czy to mi będzie pasować? Jakie dawkowanie?
Szukałem w goglach, ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć, jedyne co, że jest podobne do mdppp, ale o samym dawkowaniu i czasie działania NIC.
Chemman pisze:Jeśli chodzi o pracę, to w tej chwili najlepszym zamiennikiem MDPV jest NEB.
Vendorzy oferują ten związek pod nazwą MPPP, ale
surveilled pisze:MPPP to ten opioid, co zanieczyszczony MPTP powodował Parkinsona, dlatego ten związek proponuję identyfikować jako pMPPP.
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
toshiro mifune pisze:czy ktoś zatem próbował, testował i powie coś więcej na temat 4′-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone ? znanego też jako:
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
Typowy speed podnoszący samopoczucie, zwiększający towarzyskość, wzmagający motywację. Działa przez około 3 godziny. Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy :-)
Chemman pisze:Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy
coś mi podpowiada, że dobrze będzie się komponował z piperazynami. Wystarczyłoby mi tylko, żeby jakaś piperazyna robiła z pMPP to samo co pFPP z mefedronem :diabolic:
Mały tripnote jeszcze dzisiaj będzie do przeczytania.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.