Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś próbował? Bo szukam czegoś co się nadaje do pracy tak jak mdpv, czyli nie rozwala źrenic, pomaga się skupić, trochę pobudza. Czy to mi będzie pasować? Jakie dawkowanie?
Szukałem w goglach, ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć, jedyne co, że jest podobne do mdppp, ale o samym dawkowaniu i czasie działania NIC.
Chemman pisze:Jeśli chodzi o pracę, to w tej chwili najlepszym zamiennikiem MDPV jest NEB.
Vendorzy oferują ten związek pod nazwą MPPP, ale
surveilled pisze:MPPP to ten opioid, co zanieczyszczony MPTP powodował Parkinsona, dlatego ten związek proponuję identyfikować jako pMPPP.
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
toshiro mifune pisze:czy ktoś zatem próbował, testował i powie coś więcej na temat 4′-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone ? znanego też jako:
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
Typowy speed podnoszący samopoczucie, zwiększający towarzyskość, wzmagający motywację. Działa przez około 3 godziny. Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy :-)
Chemman pisze:Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy
coś mi podpowiada, że dobrze będzie się komponował z piperazynami. Wystarczyłoby mi tylko, żeby jakaś piperazyna robiła z pMPP to samo co pFPP z mefedronem :diabolic:
Mały tripnote jeszcze dzisiaj będzie do przeczytania.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.