Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś próbował? Bo szukam czegoś co się nadaje do pracy tak jak mdpv, czyli nie rozwala źrenic, pomaga się skupić, trochę pobudza. Czy to mi będzie pasować? Jakie dawkowanie?
Szukałem w goglach, ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć, jedyne co, że jest podobne do mdppp, ale o samym dawkowaniu i czasie działania NIC.
Chemman pisze:Jeśli chodzi o pracę, to w tej chwili najlepszym zamiennikiem MDPV jest NEB.
Vendorzy oferują ten związek pod nazwą MPPP, ale
surveilled pisze:MPPP to ten opioid, co zanieczyszczony MPTP powodował Parkinsona, dlatego ten związek proponuję identyfikować jako pMPPP.
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
toshiro mifune pisze:czy ktoś zatem próbował, testował i powie coś więcej na temat 4′-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone ? znanego też jako:
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
Typowy speed podnoszący samopoczucie, zwiększający towarzyskość, wzmagający motywację. Działa przez około 3 godziny. Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy :-)
Chemman pisze:Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy
coś mi podpowiada, że dobrze będzie się komponował z piperazynami. Wystarczyłoby mi tylko, żeby jakaś piperazyna robiła z pMPP to samo co pFPP z mefedronem :diabolic:
Mały tripnote jeszcze dzisiaj będzie do przeczytania.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.