Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 3206 / 176 / 0
Podsumowując, nie umiesz pisać po polsku.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
Rozumiem twoje przejscia (czy tam jakiegos zioma -brak ładu i składu) bo sam takich miałem pińcet, ale nie kłapocz na forumie o podróbkach recek.
A jak będą chcieli cie wykukać to zrobią to.Systemy apteczarsko-konowalskie wysprzęgliły sie ostatnio.
Siste, viator!
  • 115 / 1 / 0
Old1125 pisze:
Rozumiem twoje przejscia (czy tam jakiegos zioma -brak ładu i składu) bo sam takich miałem pińcet, ale nie kłapocz na forumie o podróbkach recek.
A jak będą chcieli cie wykukać to zrobią to.Systemy apteczarsko-konowalskie wysprzęgliły sie ostatnio.
wiem że nie ma co r\lekceważych no ale fakt ze nfz udostęnia działającąwyszukiwarke wg której można sprawdzi czy dana apteka jest w systemie to troche kpina. Przy tym generalnie pecha musisz miec że by cie dorwali operacyjnie o 5 rano a w dodatku wszelkie dowody trzymam na twardym dyski zaszyfrowanym truecryptem. recepty oczywiscie kupuje od babuszki na dworcu bo jej lekarz daje a ona sie zle czuje a szczerze to ja już nawet śladu pliku nie mam a drukarka poleciała na wszelki wypadek w huj już na początku stycznia. udowodnią mi używanie lewych flepów z palcem w dupie ale z samym fałszerstwem, to nie koniecznie. chyba że kilka osób z hyba w dupie mam moje prośby i i nie pokasowała naszej korespondencji.

sory za literówy ale późno. A ja nie chce naprawiać świata tylko zrobić poważną przykrość jednej starej zarozumiałej babie żeby wyłapała kilka dni na rozkminke co i jak, jest szansa że jej nie wyrobi i już do konca życia bedzie ciągnąć pług do zbioru brukwi i ziemniaków. Oby :) Zresztą co ja tu gadam, kilka lat temu opylała mi przecież hurtowe flachy tramsa w takich ilosciach że więcej zdychałem na ból głowy, wymioty i drgawki niż było w tym coś fajnego. wiec może było by uczciwie odwdzieczyc sie 100ml wódy z 500mg 2mpdm i z 3 x tyle kofeiny. Może wtedy to przemysli i sie ogarnie

ps. pisze sobie oczywiście takie bajadury. mam 12 lat i nienawidze swiata ale musze jeszcze troche poczekac zanim bede mógło popsuc jednako dla wszystkich (: Mama mi mówie że wczesniej mi przejdzie, zaczne sie dobrze uczyć z matmy ni pokocham jakąś fajną mądrą dziewczynke.

wypierdalam gdziebądź

Faktycznie napisałeś bzdury, ale mam nadzieję, że utonie to w oceanie spamu, więc zostawiam i tak się nikt nie doczyta, ale następnym razem nie pisz o tym haniebnym procederze jakim jest fałszerstwo! Rozumiem, że pisałeś to mając przeogromną psychozę po Desoxypipradrolu.
  • 2518 / 28 / 0
Powróciłem szybciej niż mi się wydawało. Myślałem, że moja przerwa od internetu potrwa co najmniej 3 tygodnie, ale jednak jestem tak uzależniony od tego medium, że nie wytrzymałem nawet tygodnia :-)

Dzisiaj byłem u psychiatry i zapisała mi xanax 0,5mg. Ostatnio miałem ćwiartki, ale powiedziałem że w stresowych sytuacjach musiałem brać po 2tabletki. Potem zapewniłem lekarkę, że będę brał tylko doraźnie i zdaję sobie sprawę z konsekwencji wynikających z ciągłego brania benzodiazepin. Teraz przynajmniej będę czuł się jak człowiek rano 1mg i jakoś człowiek zaczyna ogarniać sprawy, które miał zrobić już dawno. alprazolam w przeciwieństwie do innych benzodiazepin mocno mnie aktywizuje. Dzisiaj pierwszy raz kupiłem Alprox, bo jest dużo tańszy od zomków, ma lepszy smak, no i ten stylowy słoiczek :-D
  • 1495 / 25 / 0
Kliki pisze:
Old1125 pisze:
wiem że nie ma co r\lekceważych no ale fakt ze nfz udostęnia działającąwyszukiwarke wg której można sprawdzi czy dana apteka jest w systemie to troche kpina. Przy tym generalnie pecha musisz miec że by cie dorwali operacyjnie o 5 rano a w dodatku wszelkie dowody trzymam na twardym dyski zaszyfrowanym truecryptem. recepty oczywiscie kupuje od babuszki na dworcu bo jej lekarz daje a ona sie zle czuje a szczerze to ja już nawet śladu pliku nie mam a drukarka poleciała na wszelki wypadek w huj już na początku stycznia. udowodnią mi używanie lewych flepów z palcem w dupie ale z samym fałszerstwem, to nie koniecznie. chyba że kilka osób z hyba w dupie mam moje prośby i i nie pokasowała naszej korespondencji.

sory za literówy ale późno. A ja nie chce naprawiać świata tylko zrobić poważną przykrość jednej starej zarozumiałej babie żeby wyłapała kilka dni na rozkminke co i jak, jest szansa że jej nie wyrobi i już do konca życia bedzie ciągnąć pług do zbioru brukwi i ziemniaków. Oby :) Zresztą co ja tu gadam, kilka lat temu opylała mi przecież hurtowe flachy tramsa w takich ilosciach że więcej zdychałem na ból głowy, wymioty i drgawki niż było w tym coś fajnego. wiec może było by uczciwie odwdzieczyc sie 100ml wódy z 500mg 2mpdm i z 3 x tyle kofeiny. Może wtedy to przemysli i sie ogarnie

ps. pisze sobie oczywiście takie bajadury. mam 12 lat i nienawidze swiata ale musze jeszcze troche poczekac zanim bede mógło popsuc jednako dla wszystkich (: Mama mi mówie że wczesniej mi przejdzie, zaczne sie dobrze uczyć z matmy ni pokocham jakąś fajną mądrą dziewczynke.

wypierdalam gdziebądź

Faktycznie napisałeś bzdury, ale mam nadzieję, że utonie to w oceanie spamu, więc zostawiam i tak się nikt nie doczyta, ale następnym razem nie pisz o tym haniebnym procederze jakim jest fałszerstwo! Rozumiem, że pisałeś to mając przeogromną psychozę po Desoxypipradrolu.

Gdyby słowa tego gościa zamieniły się w dźwięki, to byłaby to kakofonia, dzwony, trąbki i pierdzenie na jednym wdechu, do tego jakaś solówka na perkusji...

Ok. już się dowartościowałem, zatem żeby nie spamić, mówię co jest: wróciłem z Paryża - piękne miasto, wspaniali ludzie... szkoda, że z paką Bromazepamu 6mg i paką rolek 5mg mieszane z winem niewiele z tego pamiętam. Smutne :-/

Dziś jest 3 dzień jak nie jem żadnych benzo - walę zimnego indyczka. Nie jest źle... Mrowienie w kończynach trochę wkurwia + insomnia...
Zobaczymy jak długo pociągnę BEZ ;)

Edit: Chciałem tylko napisać, że właśnie moja abstynencja się zakończyła.
6mg bromazepamu + piwo...
  • 2518 / 28 / 0
Ile opakowań Relanium może zapisać mi lekarz skoro, wypisuje mi co miesiąc po 2 opakowania klona x30tabl. Jednak wolał bym stary poczciwy diazepam i z tego co mi wiadomo to ilość leku nie może przepisanego przez lekarza nie może starczyć więcej niż na 2miesiące. Czyli teoretyzując może mi przepisać 6paczek Relanium 5mg x 20tabl. na jednej recepcie? Dobrze kombinuję? Inna sprawa, że w aptece mogą taką receptę potraktować ze szczególną podejrzliwością. Ale co tam skoro ostatnio lekarka zwiększyła mi dawkę klona do 4mg na dobę :nuts: więc już wolę te rolki.
  • 1495 / 25 / 0
Szczerze mówiąc nie wiem, ostatnio mi to lekarz tłumaczył, ale słabo go słuchałem, bo byłem zbyt podjarany tym, że za moment będę posiadaczem zielonych, słodkich, podłużnych cukiereczków xD
  • 2518 / 28 / 0
No moja lekarka rodzinna jest na tyle nieogarnięta, że pierwszą receptę na klony wypisała razem z innym lekiem i w aptece były problemy, że musiałem iść jeszcze raz po nowy papier, ponieważ jak każdy dobrze wie, leki psychotropowe wypisujemy na oddzielnych bibułach, no ale niestety lekarka widocznie o tym zapomniała. Pewnie mając specjalizację: pediatria i jednocześnie będąc lekarzem rodzinnym nie za często przepisuje benzocukierki.
  • 1495 / 25 / 0
Mój rodzinny jest na tyle naiwny, że bez rugnięcia łyknął wersję, że przychodzę od neurologa i potrzebuję przedłużenie recki. Do dziś to łyka, zamawiam przez telefon i odbieram, nawet go na oczy nie widzę. Już od pół roku to działa ;)
  • 2518 / 28 / 0
Ja też zacząłem zamawiać kilka dni wcześniej i tylko przychodzić po gotowe recepty. Jednak całą dokumentację ze szpitala oraz od psychiatry skserowałem, żeby w razie kontroli lekarz prowadzący nie miał niepotrzebnych nieprzyjemności z mojego powodu. A tak widać, że mam stwierdzoną padaczkę, do tego psychiatra zapisuje mi alprazolam itp. Nieraz się wysępi jakiś tramadol na bóle pleców i leci. Tylko grunt to dobra gadka ;]
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.