Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Akurat takie rozumowanie jest do dupy probowalas tylko 2C-P , 2C-E ktore nie są lekkie dla organizmu , i co ty myślałas ze po 2C-T-4 będzie lżej to są związki z cząsteczką siarki więć tak naprawde są jeszcze cieższe dla organizmu niż inne , ciesz się ze to nie było 2C-T-7 . Spróbuj może 2C-B/2C-I/2C-G/2C-N i dopiero pisz ze 2C-X to gówno , peace ;-) Stane w obronie 2C-x i chuj bo wkurwia mnie jak ktoś piszę ze to gówno a gówno próbowal ;P

Sorry uniosło mnie :-D
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2011 przez opak, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 126 / / 0
Tak myślałam, bo tak mi mówili. Może masz rację, ale mi się już nie chce, szkoda mi wolnego czasu i dobrego nastroju
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 363 / 2 / 0
nie rozumiem, jak komus przeszkadza body load po fenlykach itp klasyczne wlasciwosci, albo sam sposob dzialania na psychike, to przeciez ma jeszcze LSD, grzyby, kaktusy, aye i syntetyczne tryptaminy. zyc nie umierac %-D
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
Hej, ja nie narzekam na życie, mówię tylko że mi 2c-x nie pasują, w tym także 2C-T-4 ^^
To jest miejsce do wpisywania opinii o nim, no tak czy nie?
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 363 / 2 / 0
sensem mojego posta bylo to, ze jesli z psychodelikow 2c-x komus nie podchodza to ma jeszcze duzy wybor innych specyfikow, w tym klasyki

/2C-D np podane doustnie to naprawde niezla faza, ogolnie uwazam ta rodzine zwiazkow za dosyc ciekawa i planuje jeszcze pare sprawdzic (ale bardziej w strone 2C-I/2C-B, niz 2C-P/2C-E ;p)
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
I bardzo dobry wybór tak trzymaj 2C-P / 2C-E prócz bardzo fajnych wizuali nie mają jak dla mnie nic ciekawego do zaoferowania . 2C-B i 2C-I to juz inna bajka :heart: <3 Pozostało mi jeszcze tylko sprawdzić 2C-T-2 i 2C-T-9 o ile to drugie uda mi sie gdzieś dostać bo szanse są 1 do 1000 ale zawsze jakieś są :D
  • 519 / 2 / 0
[~16,6mg] Bardzo ciekawe zmiany wizualne, cała przestrzeń została powyginana w geometrycznie niemożliwy sposób(tak mi się wtedy wydawało). Nie odczułem psychicznie tej empatii, jaką miałem po 2C-T-7. Przez cały trip brzuch mnie bolał, co na żadnym 2c-x się nie zdarzyło. Generalnie było fajnie ale:

Już nie planuję eksperymentować z 2c-x, kupię sobie za jakiś czas 1g 2C-D i nic więcej mi nie będzie potrzebne ;-) . Już i tak nie spodziewam się jakichś zupełnie nowych doznań po tych związkach, więc po co psuć się tymi bodyloadami skoro mogę ich nie mieć.
  • 174 / 3 / 0
¬20 mg + po 1,5h duuuzo trawy, po 3h duzo piwa, zero bl, piekne CEVY - min miasteczka przedziwnych robaczkow spacerujacych w rytm muzy , muzyka pelnia odbioru, wspanialy nastroj. Delikatnie wysotrzone kolory i specyficznie wyklarowany obraz, zasnalem po 10h, ciesze sie ze mialem okazje sprobowac, duzo lepsza zabawa niz po 2C-E.

E: aha, na drugi dzien delikatnie pizga czacha i czuc zmeczenie
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2011 przez popierdolino, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Jamajka pisze:
Tak myślałam, bo tak mi mówili. Może masz rację, ale mi się już nie chce, szkoda mi wolnego czasu i dobrego nastroju
Skoro wolisz trzeźwość od jakiegokolwiek narkotyku, uważasz je za same gówna, chociaż gówno wiesz tak naprawdę bo mało ich jadłaś - czego szukasz na tym forum? Określanie całej grupy substancji jako czegoś naprawdę chujowego kiedy nie spróbowało się nawet 20% związków kwalifikujących się do niej jest dziecinne.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 6 / 0
czy 2C-T-4 jest podobne w działaniu do TMA-2? ewentualnie w jakim aspekcie fazy?
z brzegu-na-brzeg
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 22:12:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750284672'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.