Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Akurat takie rozumowanie jest do dupy probowalas tylko 2C-P , 2C-E ktore nie są lekkie dla organizmu , i co ty myślałas ze po 2C-T-4 będzie lżej to są związki z cząsteczką siarki więć tak naprawde są jeszcze cieższe dla organizmu niż inne , ciesz się ze to nie było 2C-T-7 . Spróbuj może 2C-B/2C-I/2C-G/2C-N i dopiero pisz ze 2C-X to gówno , peace ;-) Stane w obronie 2C-x i chuj bo wkurwia mnie jak ktoś piszę ze to gówno a gówno próbowal ;P

Sorry uniosło mnie :-D
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2011 przez opak, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 126 / / 0
Tak myślałam, bo tak mi mówili. Może masz rację, ale mi się już nie chce, szkoda mi wolnego czasu i dobrego nastroju
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 363 / 2 / 0
nie rozumiem, jak komus przeszkadza body load po fenlykach itp klasyczne wlasciwosci, albo sam sposob dzialania na psychike, to przeciez ma jeszcze LSD, grzyby, kaktusy, aye i syntetyczne tryptaminy. zyc nie umierac %-D
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
Hej, ja nie narzekam na życie, mówię tylko że mi 2c-x nie pasują, w tym także 2C-T-4 ^^
To jest miejsce do wpisywania opinii o nim, no tak czy nie?
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 363 / 2 / 0
sensem mojego posta bylo to, ze jesli z psychodelikow 2c-x komus nie podchodza to ma jeszcze duzy wybor innych specyfikow, w tym klasyki

/2C-D np podane doustnie to naprawde niezla faza, ogolnie uwazam ta rodzine zwiazkow za dosyc ciekawa i planuje jeszcze pare sprawdzic (ale bardziej w strone 2C-I/2C-B, niz 2C-P/2C-E ;p)
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
I bardzo dobry wybór tak trzymaj 2C-P / 2C-E prócz bardzo fajnych wizuali nie mają jak dla mnie nic ciekawego do zaoferowania . 2C-B i 2C-I to juz inna bajka :heart: <3 Pozostało mi jeszcze tylko sprawdzić 2C-T-2 i 2C-T-9 o ile to drugie uda mi sie gdzieś dostać bo szanse są 1 do 1000 ale zawsze jakieś są :D
  • 519 / 2 / 0
[~16,6mg] Bardzo ciekawe zmiany wizualne, cała przestrzeń została powyginana w geometrycznie niemożliwy sposób(tak mi się wtedy wydawało). Nie odczułem psychicznie tej empatii, jaką miałem po 2C-T-7. Przez cały trip brzuch mnie bolał, co na żadnym 2c-x się nie zdarzyło. Generalnie było fajnie ale:

Już nie planuję eksperymentować z 2c-x, kupię sobie za jakiś czas 1g 2C-D i nic więcej mi nie będzie potrzebne ;-) . Już i tak nie spodziewam się jakichś zupełnie nowych doznań po tych związkach, więc po co psuć się tymi bodyloadami skoro mogę ich nie mieć.
  • 174 / 3 / 0
¬20 mg + po 1,5h duuuzo trawy, po 3h duzo piwa, zero bl, piekne CEVY - min miasteczka przedziwnych robaczkow spacerujacych w rytm muzy , muzyka pelnia odbioru, wspanialy nastroj. Delikatnie wysotrzone kolory i specyficznie wyklarowany obraz, zasnalem po 10h, ciesze sie ze mialem okazje sprobowac, duzo lepsza zabawa niz po 2C-E.

E: aha, na drugi dzien delikatnie pizga czacha i czuc zmeczenie
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2011 przez popierdolino, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Jamajka pisze:
Tak myślałam, bo tak mi mówili. Może masz rację, ale mi się już nie chce, szkoda mi wolnego czasu i dobrego nastroju
Skoro wolisz trzeźwość od jakiegokolwiek narkotyku, uważasz je za same gówna, chociaż gówno wiesz tak naprawdę bo mało ich jadłaś - czego szukasz na tym forum? Określanie całej grupy substancji jako czegoś naprawdę chujowego kiedy nie spróbowało się nawet 20% związków kwalifikujących się do niej jest dziecinne.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 6 / 0
czy 2C-T-4 jest podobne w działaniu do TMA-2? ewentualnie w jakim aspekcie fazy?
z brzegu-na-brzeg
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.