Czy uważacie, że taki dział miałby wzięcie, czytalibyście, komentowali, pisali?
Tymczasem zachęcam do zapoznania się z sekcją cypher z 2002 roku: http://web.archive.org/web/200206021848 ... fo/cypher/
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Jestem za, mysle ze w "naszym" srodowisku mialby wziecie ;)
TOR jest dosyć bezpieczny, ale oprogramowanie z niego korzystające może wywoływać wyciek.
Były kiedyś prośby o włączenie dostępu do Wikipedii przez Tor, ale developerzy odmówili właśnie przez to poczucie bezpieczeństwa, które może wyprowadzić kogoś na manowce. W tym przypadku chodziło o chińską Wikipedię i o pisanie z terytorium Chin.
ja pierdolę, na upartego można się przyjebać, że żadna na świecie metoda nie daje 100% bezpieczeństwa... Ale po co? Tor jest zajebisty i jeśli nie jesteś terrorystą lub nie masz tony koksu w garażu nic Ci nie grozi...
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.