Ps. Kurwa jakie 2 lata, w październiku będzie jak palę trawę 2 lata, a DXM to będzie o jakiegoś końca lutego, początku marca 2010 czyli rok i 3.5 miecha.
Taki za mnie amator, a nie zawodnik.
Ale fakt, że dzieciaki z gimnazjum ćpają dexa, bo nie mają dojścia do czegoś innego, a poza tym to jest "trendi" i fajnie zarzucić filmik po aco na yt .. ;/
Zaczelam za wczesnie (obiektywny punkt widzenia), ale nie zaluje ani jednego tripa. Nie bylabym taka usmiechnieta teraz, tak mysle.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
masz np to : http://www.youtube.com/watch?v=gQBO0r50FeI
wendrowycz pisze:Jakbym żałował czegokolwiek, nawet zaczynania za wcześnie (bez bicia mówię że w trzeciej klasie gimnazjum - czyli najgłupiej), to znaczyłoby że żałuję tego jakim jestem teraz. A to by było wielkie kłamstwo,
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
dopiero na tym forum dowiedziałam się ze coś takiego istnieje
kiedy ja chodziłam do szkoły to bardziej popularny był tussipekt-był bez recepty i każdy go wpierdalał
Ale ogólnie to jestem zdania ze narkotyki są tylko dla dorosłych (jak byłam młoda to sama ćpałam wiem,ale byłam niemądra)
dorosłym nie szkodza tak bardzo ,bo w wieku 15-20 lat mózg się jeszcze rozwija nie powinno się ćpać
Gdybym ja mogła cofnąć czas to... sprobowałabym jakichkolwiek substancji psychoaktywnych (łącznie z alkoholem) dopiero po 22 roku życia.(wtedy bym sobie mogła poużywac hehe)Narkotyki -tak jak wszystko dla ludzi:))) ale dla dorosłych mądrych ludzi o ukształtowanej psychice
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Ale ostatnio doszedłem do wniosku, że na picie alkoholu też powinny być wydawane pozwolenia po testach psychologicznych, czy coś w ten deseń.
Jak przypomnę sobie pierwsze loty to aż łezka się zakręci w oku...
Wkręciliście kiedyś farmaceutę w aco? hehehehe, bo mi się udało, typ ze mną pogadał i mówi, kurwa, sam spróbuje, nie wierze, że po tym taka bania, kilka dni później patrzył na mnie ze strachem w oczach i mówi, "kurwa, Ty to lubisz????????", mówił potem przy piwku, że spadły mu klapki z nóg jak go wystrzeliło, to ogarną się nad ranem...
Ja tam nie żałuje niczego, nawet że tak wcześnie próbowałem, teraz za to mam dystans do wszystkiego...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.