Ps. Kurwa jakie 2 lata, w październiku będzie jak palę trawę 2 lata, a DXM to będzie o jakiegoś końca lutego, początku marca 2010 czyli rok i 3.5 miecha.
Taki za mnie amator, a nie zawodnik.
Ale fakt, że dzieciaki z gimnazjum ćpają dexa, bo nie mają dojścia do czegoś innego, a poza tym to jest "trendi" i fajnie zarzucić filmik po aco na yt .. ;/
Zaczelam za wczesnie (obiektywny punkt widzenia), ale nie zaluje ani jednego tripa. Nie bylabym taka usmiechnieta teraz, tak mysle.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
masz np to : http://www.youtube.com/watch?v=gQBO0r50FeI
wendrowycz pisze:Jakbym żałował czegokolwiek, nawet zaczynania za wcześnie (bez bicia mówię że w trzeciej klasie gimnazjum - czyli najgłupiej), to znaczyłoby że żałuję tego jakim jestem teraz. A to by było wielkie kłamstwo,
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
dopiero na tym forum dowiedziałam się ze coś takiego istnieje
kiedy ja chodziłam do szkoły to bardziej popularny był tussipekt-był bez recepty i każdy go wpierdalał
Ale ogólnie to jestem zdania ze narkotyki są tylko dla dorosłych (jak byłam młoda to sama ćpałam wiem,ale byłam niemądra)
dorosłym nie szkodza tak bardzo ,bo w wieku 15-20 lat mózg się jeszcze rozwija nie powinno się ćpać
Gdybym ja mogła cofnąć czas to... sprobowałabym jakichkolwiek substancji psychoaktywnych (łącznie z alkoholem) dopiero po 22 roku życia.(wtedy bym sobie mogła poużywac hehe)Narkotyki -tak jak wszystko dla ludzi:))) ale dla dorosłych mądrych ludzi o ukształtowanej psychice
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Ale ostatnio doszedłem do wniosku, że na picie alkoholu też powinny być wydawane pozwolenia po testach psychologicznych, czy coś w ten deseń.
Jak przypomnę sobie pierwsze loty to aż łezka się zakręci w oku...
Wkręciliście kiedyś farmaceutę w aco? hehehehe, bo mi się udało, typ ze mną pogadał i mówi, kurwa, sam spróbuje, nie wierze, że po tym taka bania, kilka dni później patrzył na mnie ze strachem w oczach i mówi, "kurwa, Ty to lubisz????????", mówił potem przy piwku, że spadły mu klapki z nóg jak go wystrzeliło, to ogarną się nad ranem...
Ja tam nie żałuje niczego, nawet że tak wcześnie próbowałem, teraz za to mam dystans do wszystkiego...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.