toshiro mifune pisze:taki właśnie śmierdzący żółty, działanie wypas. nie jarze co z tą lodówką? hehe że koło ryby leżał?
działanie świetne, ale smród miał niesamowity, od razu na wymioty zbierało
ja muszę odpocząć od betaketo bo mam jakiś rozchwiany nastrój i ogólnie ahedonia...
i zaczątki depresji i totalnej izolacji od świata jeszcze 2 miechy temu
nie wiem jak to się stało, ale sytuacja odwróciła się tak, że chyba jeszcze nigdy nie byłem tak zadowolony z życia jak teraz ;-)
i żeby było jasne - dalej miewam ketonowe przygody, ale rzadziej
i inaczej przede wszystkim
toshiro mifune pisze:a co powiesz na jasno-żółty drobny kryształ? też syf?
Scalono -- 909
toshiro mifune pisze:taki właśnie śmierdzący żółty, działanie wypas. nie jarze co z tą lodówką? hehe że koło ryby leżał?
Dziś o godz. 17 wrzuciłem 400mg amfetaminy. Teraz jest 22.30 ciągle czuje się bardzo pobudzony (zapewne zasnę dopiero rano).
Czy jeśli wrzucę około północy mefedron może się coś stać od nadmiernej stymulacji ? Mam 400mg ile mogę bezpiecznie zjeść ?
Czy ewentualnie na uspokojenie przed mefem mogą pomoc krople walerianowe w dużej ilości ? (wiem ze krople nie powinny mnie nawet posmyrać ale może jednak trochę uspokoją ;] )
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
clover83 pisze:Beta-Ketony przechowuje się w lodówce, w szczelnie zamkniętym ciemnym próżniowym pojemniku. Dżisas :wall:
@Jasny
Nie powinno się tego łączyć, ale masa ludzi wpierdalała mefedron w miksie z amfetaminą albo z jeszcze większą ilością mefedronu i nic się nie działo. Krople bym sobie darował, w ogóle bym sobie darował mefedron bo na pewno zadziała mniej euforycznie.
Czeslaw pisze:
@Jasny
Nie powinno się tego łączyć, ale masa ludzi wpierdalała mefedron w miksie z amfetaminą albo z jeszcze większą ilością mefedronu i nic się nie działo. Krople bym sobie darował, w ogóle bym sobie darował mefedron bo na pewno zadziała mniej euforycznie.
Wiem ze zadziała słabiej ale daj głodnemu bułkę i zabroń zjeść :-p
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
heheh jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy przechowywanie ketonów :D
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.