Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
nie znam angielskiego :(
  • 2814 / 14 / 0
Spójrz na wykres "Fig.1".
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
NaCl czyli sól kuchena ?
  • 2814 / 14 / 0
Przepraszam,ale...http://lmgtfy.com/?q=NaCl
Tutaj już nie wymigasz się j.angielskim.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
sól zwykła ale czy to na 100% działa ?? i ile tej soli ? prosze o szybką odpowiedz bo zara bede miał test :(
  • 2814 / 14 / 0
Nikt nie da 100% pewności. Przeczytaj uważnie, a dowiesz się od jakiego stężenia substancji może ona być fałszowana przez NaCl, a jaka przez Drano.
Ilość NaCl taka jak na wykresie.
  • 1 / / 0
czy istnieje jakis sposob na oszukanie testu na thc z wlosow??
  • 2814 / 14 / 0
Tak, ściąć włosy lub podłożyć cudze(peruka,zwykle podłożenie,przeszczep). Wszelkie inne metody sądzę,że zostałyby zbyt szybko wykryte.
  • 678 / 10 / 0
Nie wiem czy padła odpowiedź czy nie, ale miałem przypał i zrobiono mi test na narko multitestem z moczu. Paliłem trawkę w piątek i sobote w nocy, kwasek cytrynowy załatwił sprawę. Wypiłem go dużo też z wodą mineralną, tigerem i do tego herbata z witaminami.
3majcie się ziomy i ziomale, bez przypałów ! :)
  • 2814 / 14 / 0
Przeprowadza się takie zabiegi. W Polsce jako pierwszy dokonał tego doktor Kolasiński. Nie wiem jaką ma sytuacje,więc podaje wszelkie rozwiązania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.