Powód: Zmiana nazwy tematu.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Bardzo mnie to zdziwiło, ponieważ spodziewałem się zjazdu-masakry. Jedyny objaw (po przespaniu 12 h) po skończeniu mety był taki, że przez 3 kolejne dni trochę dłużej rozmulałem się po obudzeniu.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
BrightestStar pisze:Sen możliwy po kilkunastu godzinach. Zjazd ciężki fizycznie, z pewnością mocniejszy od tego po amfetaminie. Na zejściu potrafi ładnie psychikę poryć
Z tego co pamietam, anjbardziej meczace bylo w zjezdzie ciagle poirytowanie + wrazenie, ze caly czas ktos mi przebiega za plecami.
Wcześniej czytałem o szkodliwości mety. Działanie było typowe i mocne. Stymulacja typowo psychiczna, odczucie, że możesz zrobić wszystko i nie ma żadnego problemu. Praca sprawiała dużą przyjemność. Jednocześnie mogłem robić coś angażując się na 300% ale wcale nie czułem takiego przymusu. Najlepsze samopoczucie jakiego doświadczyłem, no jeszcze koks mógłby konkurować. Kiedyś próbowałem też mety brudniejszej, takiej w formie plasteliny bordowego koloru. Kto miał do czynienia ten wie. Ta była w formie kryształków.
Wcześniej spotkałem się właśnie z diametralnie różnymi opiniami. Jedni twierdzili, że zjazd to tragedia, inni prawie go nie odczuwali. Nie mam pojęcia z czego to wynika.
Najważniejsze różnice w porównaniu z amfetaminą to brak negatywnie odczuwanego wpływu na psychikę. Żadnych reakcji typu ktoś się dziwnie patrzy, pewnie coś po mnie widać. Brak wkurwienia np. stoisz w kolejce w sklepie, a baba przed tobą zastanawia się 15 minut po co właściwie przyszła. Działanie długie i bardzo stabilne. Mocne opanowanie w stresowych sytuacjach.
Opanowanie w sytuacjach stresowych - żeby ktoś nie odniósł do zwykłego wkurwienia takimi drobiazgami jak kolejka w sklepie. Tutaj miałem na myśli lepsze znoszenie np. pracy po 12-14h na dobę.
Scalono. Mrrabbit.
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Opanowanie w sytuacjach stresowych - żeby ktoś nie odniósł do zwykłego wkurwienia takimi drobiazgami jak kolejka w sklepie. Tutaj miałem na myśli lepsze znoszenie np. pracy po 12-14h na dobę.
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.